Açıkçası benimde çok bulantılı geçti ilk zamanlar özellikle şu an bile ara ara bulantılar yaşıyorum ama ilaçla vs kesmekte istemedim her şeyini her anını yaşamak istedim😊 ama kendimce çözümler ürettim.. Mesela mutfağa girdiğimde bi tur kusuyodum sonra mide rahatladığı için daha rahat hareket edebiliyordum çöpe vs kusmak beni dahada kusturuyor bu yüzden küçük çöp poşetlerinden aldım oturup kusuyordum hep bi kenarda açık poşet bırakıyordum midem bulanınca ona koşuyordum.. Yemek yapacaksam maskeyle mutfağa giriyordum maskenin içinede peçeteleri 3 5 kat yapıp öyle giriyordum sürekli evi havalandırdım ki kokular kazınmasın aklıma diye.. Çubuk kraker, yeşil elma, dondurma yedim biraz hafiflettiler ve kahve koklamakta iyi geldi.. Salatalıkta yatıştırıyor ama sonra çıkartmak zorunda kalırsan çok acı bi tadı oluyor o yüzden oldukça az tüket.. 😊 Kusmalarınız her ne kadar rahatsız edici olsada bence kesmeye çalışmayın çünkü mide rahatladıktan sonra insan kendine geliyor..😊 Şahsen ben bu zor bulantı süreçlerimi böyle geçirdim. 😊 Şu an 15 haftalığız her anını doya doya yaşıyorum 😊🤰🏾