Cansu0655 Arya_ylmaz 9+4 hamileyim yaklaşık 6. Haftadan beri kusuyorum mide bulantım var ve Prilam yoğurt patates çubuk kraker hiçbiri işe yaramadı zor geçiyor şimdide karaciğer enzimlerim yüksek çıktı doktorum dahiliyeye yönlendirdi şimdi dahiliyeye giricem :(
Senaykork Azraa33 valla hamileliği sıkıntısız geçirenlere hayranım onlarda buraya niye mide bulantım yok diye yaziyolar 😂
Fulyasaar Arya_ylmaz bende senin gibiyim prilam kullanıyorum günde 3 tane içmemi söylediler ama hala devam ediyor
guleserkurtulus Arya_ylmaz seni üzmek istemem kişiden kişiyede değişir ama 36. Haftama kadar prilam kullandım 😿
Smootie Arya_ylmaz 16 haftadan sonra hafifliyor 18 gibi geçiyor bende sabah aksam prilam kullandım sadece hafifletiyordu
Mavi- Arya_ylmaz 14+1 halen devam ediyor prilam kullanmazsam daha kötü oluyorum her gebelikte farklı ilerlediği için süreç umarım senin en yakın zamanda biter 🙏🏻
Yazmelegi_ Arya_ylmaz prilamdan ayri baska ilaç daha varmış onuda dene doktoruna söyle bende prilam fayda etti 12. Haftada bitti bulantım
Mommy61 Birkaç kaşık tahin yemeyi bi deneyin içerisindeki B6 vitamini bulantı ve yanmayı keser, kime söylediysem işe yaradı ben de sizin gibiydim 17. Haftaya kadar kustum, karnımı tahin ve az pekmez karışımı ile doyuruyordum resmen
cakmaalice 9+3üm. 2 haftadir bulantidan illallah ettim. Kusmuyorum ama midem surekli bulaniyor ve yaniyor. Prilam az da olsa fayda ediyor. Hicbir seyden tiksinmedim ama bulantidan duramiyorum:( kana kana su icemiyorum
91mer cakmaalice o kana kana su içememelerrrr 🤦🏻♀️ demek herkesde aynı Merak etmeyin 12. Haftadan sonra geçiyor
SheeR Arya_ylmaz prilam bende kullandım faydasını göremedim ama doktoruma danışarak zencefil çayı içtim sıcak suyun içine taze zencefil attım az da limon o şekilde mide bulantımı bastırdım
Mhtpflz Arya_ylmaz bende öyleydim 3 ay işe gidemedim aşırı kötüydüm 17 de azaldı çok şükür şuan iyiyim yavaş yavaş azalacak şuan rn yoğun olduğu zamanlar
Cwwksedef Arya_ylmaz bende aynı durumdayım ilaç kullanıyorum ilaca yüklenme yaptı bu hafta doktorum kusmam olduğu in sabah 3 tane akşam 1 tane içiyorum çok kötü hele ki sabahları aç karnına midem boş ama kuru kuru öğürüp mide asiti kusuyorum boğazımdan kan geliyor 🥺 Allahım inşallah biran öncr geçer bu şikayeti olanlar
atlasinannesi_ Cwwksedef aynı durumdayız öğürmekten gözlerim kanlanıyor midemden kan geliyor 21+3 haftalık hamileyim hala aynı
Suasli 29 haftadayım inanır mısınız hala devam ediyor geçeceğini de düşünmüyorum kendim için inşallah sizinki tez zamanda geçer
glycnkrt Suasli ah ah bende 29+2 geçmiyor ne kusma ne bulantı 😔 hatta daha çok arttı. ne olcak böyle ya
Hllty Arya_ylmaz ay canım benim son ayım ve hala kusuyorum. Prilam iyi geliyor gece yatmadan iki tane atıyorum. Gün içinde devam ederse bi tanede gün içinde atıyorum ama prilam içmediğim gün zulüm gibi geçiyor