Fatmisko Kızlar bebeklerinizin cinsiyeti nedir bn oğlumda hiç böyle olmadım bi kere bulandı kusmuştum geçti bu daha çok yeni ama 3 haftadır çok kötüyüm mutfağa giremiyem koku alsam öğürüyorum herkez kızdır diyo ondan sordum.
sevda_yldrm Arya_ylmaz moral bozmak istemem ama 7 aylık oldum hala kusuyorum bir ara kesilmişti ama tekrar başladı sanırsam doğurana kadar kusucam
pembemor25 Arya_ylmaz 9+2yim mide bulantısından hiç bir şey yapamıyorum hiçbir şey yiyemiyorum yediğim şeyi de kusuyorum. Sadece haşlama makarna ve simit ayran kusmadım onun dışında ne yediysem kustum çok bir şey yiyemiyorum zaten. Beyaz leblebi çok iyi geliyor dediler beyaz leblebiyi bile kustum 😞 ilaçta kullanmıyorum. Başlarda günde bir 2günde bir kusuyordum sonra günde 2 oldu 2-3 gündür günde 3-4 kez kusuyorum su bile içemiyorum sudan çok fena tiksindim
Aysekoc Arya_ylmaz bende senin gibiydim çubuk kraker şu bu hiçbir şey fayda etmedi ballı sıcak süt mide bulantıma iyi geliyordu
VlknGmze 2cocukluanneeee amin ins ya ama herkez nazara getiriyor baksana benim oğlan yerinde ii daha assa bile inmemiş bugün gittim kontrola 41 haftalik olcak nerdeyse bu hafta sonu
Elif_Annesi Arya_ylmaz benimde çok bulantılarım olmuştu başta aynı ilacı bende kullandım ama etkisi olmuyordu.hafif midemin bulanacagini hissettiğim zaman kuru ekmek patetes haşlaması ile bastırmaya çalışıyordum
Ygt2121 15+0 olduk 6. Haftada başladı açım diye ağlıyor dum her gün iki ay a yakın tek sadece ara sıra yoğurt ekmek yedim geçen hafta doktorum hastahane ye yatırdı zayıfladım serum takviyesi yaptı taburcu ederken bana zofer diye ilaç verdi üç gündür çok şükür yemek yemeye başladım yapamıyor um yemek ama sonuçta kahvaltı da yemek😂
Dilekata123 Arya_ylmaz ilk üç ay mide bulantım olmadı şimdi aynı durumdayım kusmaktan su bile içemiyorum ama çok şükür bebek sağlıklı prilam bende işe yaramadı zofer 8 mg olan ilacı önerdi oda devlet karşılamıyor birde çok ağır ilaçmış ben almadım açıkçası vitamin vardı onu bıraktım birde içtiğimiz kan haplarindan olabilirmiş ama malesef ben çaresini bulamadım inşallah senin tez zamanda biter
Ygt2121 Dilekata123 15 haftalık hamileyim 6. Hafta da başladı Sabah Tan uyuyana kadar bitmiyor du beslenemediğimiz için geçen hafta hastahane ye yatırdı doktor um serum takviyesi yaptı en son dedi bulantı nasıl dedim gram geçmedi dedi mecbur zofer yazacağım aldım içtim çok şükür üç günde bir bazen iki günde bir içiyor um onun sayesinde iki ay sonra yemek yedim
2minnosannesii Arya_ylmaz bende aynı durumdayım su içsem bulanıyor akşam yediklerim hep çıkıyor o ilaçtan bende kullanıyordum ama iş yaramadı diye bıraktım içsem de bulaniyor içmesem de bulaniyor
Ebru-kyhn Benim de çok bulantım vardi içtiğim suyu bile çıkartıyodum doktorum PRİLAM DR verdi gece yatmadan önce iki tane yutuyorum sonraki güne miyde bulantım kalmadı benim çok işime yaradi sizde bi sorabilirsiniz doktorunuza yardımcı olabilirsem ne mutlu bana🙏🏻
Nesliiii34 12+3 haftam ama 6. Haftamdan itibaren hergün aralıksız bulantı yaşıyorum doktorum Prilam yazdı ama hiç bir faydasını göremiyorum , ne zaman bitecek diye diye mahfoldum mutfağa giremiyorum evden midem bulanıyor tüm herşey kokuyor sanki
Ebru-kyhn Gece yatmadan PRİLAM DR iki tane uyandığım zamanda aç karna 1tane zofer kullanıyorum hiç bulantım kalmadı en azından yiyebiliyorum
cansu_2108 Maras46konya-00 benim de öyle acıkmaya başlayınca oluyor senin de öyledir belki acıktıkça yemek ye öyle dene
Maras46konya-00 cansu_2108 acıkınca bile midem bulanıyor mutfağa girmeye bile bulanıyor o derece telefona bile bulandı ya
Bhrbynl Tam 18 haftalık hamileyim bulantım hiç azalmadı okadar kötü ki çok zorlanıyorum . Özellikle bazen kusanıyorum bile sadece öğürüyorum. O öğürme resmen can çakişmek gibi ya ciğerlerim çıkacak artık öğürmekten. Bi çözüm bulan varsa banada söyleyebilirim ya lütfen
Nhlhmz11 Bhrbynl ben hiç kusamadim hamileligim boyunca sadece bir kere kustum, bulantı bitirdi beni , prilam dışında da bişe iyi gelmedi . 35+5 oldum hala prilam kullanıyorum
Megem Arya_ylmaz oğlumda 9 ay ve doğumdan sonra 20 gün daha kustum şimdi 29. Haftadayım yine aynı şekilde kusmaya devam ediyorum. Bulantı ilacının en üst zirvesi zofran zides8mg ama zofran artık sadece serum olarak veriliyor ve muadili olan onzyd8mg doktorunuza sorun ve kullanın. İçinde 10 adet var bebe asprini tadında dilinizin üzerine aç karnına alıyorsunuz. Umarım erkenden kesilir ve benim gibi dopuma dek devam etmezsiniz. Sağlıcakla kucaklayın.