Kızlar 37+1 haftalığım normal doğum istiyorum ama doktorum hala çatı muayenesi yapmadı sorduğum da sancın başladığında yapıcam dedi yA çatım darsa normal olmayacaksa neden bekleyeyim deme ??

alyabebek23 her doktor bir değil 40. Haftaya giriyorum bana da hala yapmadi doktorum Çarşamba suni ile doğumu başlatıyoruz bir sorun gorseydi söylerdi demekki ileriki haftalarda bir gün yapar

alyabebek23 38+3 oldum benim 36. Haftada yaptı çatı muayenesini ve normal olabileceğini söyledi

alyabebek23 canım çatı muayenesi ilk gebeligimde banada yapılmadı ve riskli gebelik olduğu halde boyum 1.47 normal doguramazsin diye riskliye gonderiyolardi, gerek gördüğünde yapıyor, zaten sezeryanlik bı durum olursa o anda alırlar sezeryana, bana sezeryan dediler ama normal doğurdum 40. Haftamda…
      bebek çok iriyse gebelik şekeri çok yüksek olan hastalarda 38-39 gibi çatı muayenesi yapılıyor

Eldgrn genelde önce bakılır normal yapabilir miyim yapamazmıyım diye ona göre karar verilir çevrende ki herkesde de öyle oldu oyüzden tereddütte kaldım

alyabebek23 yapmalıydı bana 35 te yaptı catım darmış asırı bır sekılde kemıkler basık cocuk bas gelış ama kanala gıremıyo haftaya sezeryan olacagım

Bende de aynı durum var. Sordum çatı muayenesi gerekecek mi diye. O da yok bebeğin başı baya aşağıda doğum pozisyonunu almış. Her an gelebilir falan dedi. Tamam da ya normal doğum yapmaya uygun değilse. Boşuna bekliyorum su an yani. Bir an once doğurmak istiyorum artık.

alyabebek23 Canım yapamayacak olan çok az insan oluyor o da elinde olmayan sebepler muhtemelen sorun görmemiştir doktorun yaparsın merak etme 😊

alyabebek23 bana da 38. haftada yapti ve parmağını sokar sokmaz çok dar normal doğum mümkün değil değil be sezeryan tarihi verdi. Yapmaması biraz tuhaf

alyabebek23 saçmalamış, 37 itibari ile yapması gerekir ki normal doğum yapamaz isen sezaryen günü versin . Özel mi devlet mi

Kızlar kontrole gelmistim. Sürpriz bir şekilde 4 cm açıklığık varmış. Doğuma aliniyorum.

alyabebek23 benim tam 37+1 de yaptı. Ne dar ne geniş dendi. Bildiğim kadarıyla 37. Haftadan itibaren yapılıyor. Ama doktorun tercihi tabiki ilk doğumlarda yapılıyormuş diye okumuştum bir yerde de