Susam_Annesi Handevarolll nifty testi icin sadece bir tup kan veriyosunuz incelenmesi icin singapura gidiyor ve 90% dogruluk payi ile down sendromu trisemory sendromlarina bakiliyor
Aybuke5 Handevarolll 8.haftada çocuk net gözükmez zaten bence doktorunuzu değiştirin Çünkü ikili test özellikle 12-14 haftalar diyorlar sizin canınızı sıkmışlar üzülmeyin ve yaşınız kaç
Dilefruz Aysenur27 bende kan sonucumu yeni aldım kendi doktoruma gidemedim hala ama dediğim gibi ultrasonda bana gayet normal olduğunu söyledi değerlerimiz yakın kandada anladığım kadarıyla bi sorun yok haftaya gidip göstericem bende
Omermina Merhaba bizde 22 haftalık olduk ikili tarama testimiz ve ense kalınlığımız normal ama detaylı ultrason da arsa teşisi kondu bızede nft testi önerdi kan testi alıp yurtdışına göndermek için ama ben vermiycem testi çünkü sonucu degiştirmiycek detaylı ultrasonu çeken doktorum sadece sunu soruyorum dedi down sendromu olsa bebeginden vazgeçecekmisin hayır dedim tabiki yüce rabbime emanet internet ten araştırdım arsa teşisi konan bebeklerde düşük ihtimal down sendromu ama hakkımızda hayırlısı olsun
Handevarolll Omermina ya varya gerçekten bende senin gibi düşünüyorum sonuç birşeyi değiştirmiyo onun için Allah’a emanet rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla almamızı nasip etsin 🙏🏻🌸
Handevarolll Kerem2014 hayır canım yaptırma şakın bende yaptırmadım bebeğe zararı olabilirmiş Allah’a emanet melekelerimiz