Handevarolll Kerem2014 karına iğne batırıyorlarmış riskide var 200 de 1 yada 2 düşük riski yada bebeğe zarar verme riski varmış bana bunlar anlatıldı bnde yaptırmadım
Ozderr Handevarolll pardon size kim dedi düşük riski olabilecegını ya nerden çıkarılıyor böyle şeyler ? Amniyosentez plasentadan alınan bi sıvı ne bebege ne size bi zararı olmaz kulaktan dolma bilgilerle kafanızı bulandırmayın
Handevarolll Omermina ya varya gerçekten bende senin gibi düşünüyorum sonuç birşeyi değiştirmiyo onun için Allah’a emanet rabbim hepimizin meleklerini sağlıkla almamızı nasip etsin 🙏🏻🌸
Smye Ozderr malesef 200 bebekte 1 50000 annede de 1 risk taşır amniyosentez artık çok gelişti ama risk var mı var sonuçta sağlık personeli olarak nacizane
Ozderr Handevarolll tamam işte bi hekim, hekim olarak her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda bu yüzden söylemiştir ki zaten korkmana gerek yok derim tıp o kadar ilerlemiş durumda ki 🤗
Handevarolll Ozderr evet canım kafam karışık baklm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen 🙏🏻💞