GamzeTopluKk Benim 24+1 de 600 Gr di bebek ,yanlış ölçülmüş olabilir , gayet iyi haftası ile uyumlu demişti Dr um
caglademir Eslemece Baska bi yerde daha olctur kuzum muhtemelen yanlis olcmus, 24 icin cok fazla. Nasil normal dedi onu anlamadim, dogru bile olsa sekerden falan suphelenmesi lazimdi
iremnur19 Eslemece benimde 27. Haftada ayrıntılı ultrasyon da 1500 gr di 10 gün kadar önden gidiyor demişti canım iri bi bebişin var seninde 🙂 ama ben iki haftaya kadar normal diye duymuştum ama bilemem tabi.
Minikdunyam 33NAZ benimki hep uyumlu gitti canım sadece 10 gün önde dedi o haftada ne kadardı bilmiyorum. Hafifte şekerim var şu sıralar dikkat ediyorum ama meyve çok yedim peynir soda yemekte herşeyden yedim
Minikdunyam 33NAZ canım bu arada yanlış mı oldu acaba postu ben açmadım 😂 ama yazdım yinede bizde cevap vermemek olmaz 😂
Mela Asdfgh ne yedin ki bacim bana da soule erken doğum riski var bari bebeğim kilolu olsun 😊 şaka bi yana bi yanlışlık vardır yada sizde esinizde heybetli iseniz genetik olarak boyu falan da uzundur oyledir
Eslemece Mela ben 1.62yim 52 kiloyla hamile kaldım eşimde standart Türk erkeği öyle heybet YoK yani 😊
mermer Eslemece yaa benim bebeklerim 27.haftamda birisi 1079 diğeri 938 gram bana normal dediler, değil mii yoksa 😱😱
Yesimtsr Panik yapma bence doktor yanlış ölçmüştür. Benim 30+3 te 1500gr bebek ve doktor kilosu iyi dedi. 23 haftalıjken 800 falandı yanlış hatırlamıyorsam
Muhammedamine Eslemece normal değil 30 haftayla uyumlu ya yanlış ölçtü yada bir problem var 6 hafta büyüklük hiç normal değil başka bir doktora görünmeni tavsşye ederim
SevgiTkn Eslemece hayret bişey şoka girdim imkansız birşey ya sen yanlış anladın yada onlar yanlışlık yaptı. Ben şuan 23 haftalığım çocuğum en fazla 600 gramdır. 1 haftada o kiloya gelemez. 😳😳
Eslemece SevgiTkn iki kere sordum 1500 mü diye evet dedi normal mi 3 hafta önce 500 dü dedim normal dedi
Gozdemomy Arkadaşlar benimde 23+4 de 1443 g çıktı doktor şekerimede baktı haftam önden gidiyor 29 haftalık çıkmıştım 75 g tekrar seker yüklendi sekerik çıkmadı genetik olabiliyormus iri bebek gibi bi problem olmuyor cok sükür
Meltemmmm Eslemece bencede bi yanlışlık var ben suan 25 haftayım gecen hafta 24+3 te doktora gittim 750 grmdı