Minikdunyam 33NAZ benimki hep uyumlu gitti canım sadece 10 gün önde dedi o haftada ne kadardı bilmiyorum. Hafifte şekerim var şu sıralar dikkat ediyorum ama meyve çok yedim peynir soda yemekte herşeyden yedim
Minikdunyam 33NAZ canım bu arada yanlış mı oldu acaba postu ben açmadım 😂 ama yazdım yinede bizde cevap vermemek olmaz 😂
Eslemece Mela ben 1.62yim 52 kiloyla hamile kaldım eşimde standart Türk erkeği öyle heybet YoK yani 😊
Arnes Eslemece canım yanlış ölçmüş olmalı. Şeker dahi olsa 3 haftada 1 kilo alır mı ya? Bilemedim. Bebişin 1.5 ay önden gidiyo. Hemen başka bir doktora görün.
Arnes Eslemece git canım kaliteli doktorları 👌🏻 Cihazları. Doğru bilgi alırsın. Acil doktorlarıda çok iyi oranın.
Sakaryali54 Eslemece imkansiz bnce o kdr hizli kilo almasi.kaldiki o hafta da o kdr olmasi bilemedm bnce baska Doktora daha gorun
Eslemece SevgiTkn iki kere sordum 1500 mü diye evet dedi normal mi 3 hafta önce 500 dü dedim normal dedi
Merveass Eslemece canım çok fazla başka bi doktora görün yanlış da ölçmüş olabilir şimdi böyleyse son hafta kaç olacak bebek yani ? Tekrar görün derim
Emell Eslemece ben soook. 20. Hafta 400gram. Onceki hamileligim24.hafta 610 gr di. Cok garip diil mi ya