Brchkl Tabi ekmek makarna hamur işi vb yemiyorum düzenli ara öğünlerinde olduğu şekilde besleniyorum ekmek sadece kahvaltıda 2 veya 3 dilim yiyorum bazende hiç abur cubur bazen yiyorum onun dışında kayısı kuru üzüm badem ceviz yiyorum ve meyveyi gece değil gündüz tuketiyorum
Brchkl Bu arada şu sen ne yaptın bu haftalardan diyen insanlar onemli olan bebek sağlıklı olsun kilolar verilir doğumdan sonra insanları uzmeyin😀 benim teyzem doğuma kadar 35 kilo aldı şimdi dal gibi 😆😆🤣😂 55 le hamile kaldı 90 ile doğum yaptı şimdi yine 55 kilolarda
Gozdeanne Nurcankarakaya aynen öyle 😔 ama bulantılarım bir türlü geçmedi hala sabah akşam çıkartıyorum yediklerimi ama doktorum bebeğimin tam kilosunda ve boyunda olduğunu söyledi içim rahatladı 😇 yoksa durumum vahimdi ☺️
Brchkl Nurcankarakaya canım yapıyor maalesef.sebebide meyvelerde fruktoz yani şeker var buda kana kolay geçiyor eğer erişilmez ve yatmadan önce yenirse yağa dönüşüyor buda şişmanlığa yol açıyor o yüzden gündüz yemeye çalış
Defnemmm2301 Nurcankarakaya benim gibi canım ya bende 24 haftalığım 8-9 kilo aldım doktorum çok kızdı bana ama isteyerek sürekli acıkmıyorum ki bende 65 le hamile kaldım şuan 74 kiloyum 😔😔
Ruyaaa Kizlar 34 haftaligim 11 kilo verdim hamileligin basindan beri hamur isi hic tuketmiyorum. Dikkat ediyorum almamak icinbebegim 2.5 kilo sukur onde bile gidiyor kilo aldikca dogum zorlasiyormus daha erken haftalardayken dikkat edin