Mutluemos gakkoyengee ya nasip çok teşekkür ederim Allaha emanet olun inşaAllah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız 🙏☺️
Dilara_1 minik-anne2323 duphaston bildiğim kadarıyla yumurta catlatici ve adet duzensizligi için kullanıyor ben femera ile yumurta büyüttüm duphaston ile çatlattim yumurtayı öyle hamile kaldım tedavim böyleydi ağrı için duphaston bilmiyorum bana garip geldi
MalkOc minik-anne2323 lekelenmelerim kesildi 11 haftalık oldum. Hala ara ara aksamları ağrıyor canım. Cumarttsi günü kntrlm var progestanı gelene kdar iç demişti bakalım şimdi ne dicek. Bol bol yatabılıosan yat
MalkOc minik-anne2323 canım unuttum sana yazmayı doktor lekelemmelrim kesildiği için progestanı kesti. Ama ilişkiye girme biraz bekle takip et dedi bakalım olcak mı olmıcak diye. Şimdilik böyle kuZum
Dnzg1 4+3 günlüğüz. Karın ağrım kasık ağrım var. Kahveye dönük lekelenme oluyor 4 gündür sizce normal mi
zynpksre Dnzg1 evettt bende 10 haftaya girdim o dediğin dönemlerde çok oldu kahve akıntısını doktoruna söyle ilaç veriyor genelde ağrılarım daha yeni geçti anca sürüyo