zynpksre Dnzg1 evettt bende 10 haftaya girdim o dediğin dönemlerde çok oldu kahve akıntısını doktoruna söyle ilaç veriyor genelde ağrılarım daha yeni geçti anca sürüyo
Mutluemos gakkoyengee Allaha çok şükür gözünüz aydın olsun Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ikiniz mi 🥲❤️
Mutluemos gakkoyengee buna da şükür Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız
MalkOc minik-anne2323 canım unuttum sana yazmayı doktor lekelemmelrim kesildiği için progestanı kesti. Ama ilişkiye girme biraz bekle takip et dedi bakalım olcak mı olmıcak diye. Şimdilik böyle kuZum
minik-anne2323 MalkOc bende de çok şükür lekelenme yok ama bel ağrısı sık oluyor ve ara ara adet sancısı gibi oluyor sende de oluyor mu Yani durumun şu anda nasıl iyisin inşallah
MalkOc minik-anne2323 oluyor canım banada içini ferah tut ama gittinde doktora söylemeyi de ihmal etme . Benimde mide bulantım kesılmıyor 😢 işte bir yerim iyi olsa bir yerım kötü
Catmommy Gul244 Yoğurt veya ayran çok iyi geliyordu bana. Daha iki buçuk ay önceki halim ben de çok kötüydüm. Bir de maalesef çok uyku vermesine rağmen prilam hap.
Gul244 Catmommy doktorum o ilacı verdi ama kullanmanı istemiyorum yinede sen bilirsin çok kötü olursan al dedi bende almadım o yüzden ama üç gündür azaldı sanki bulantılarım daha iyiyim çok şükür birden azalınca sıkınti mi var aceba diye de düşündüm ama inşallah herşey yolundadir
Catmommy Gul244 Her gün aynı şiddette olmuyor. 12. haftada azalmaya başladı. 8-9-10 en şiddetlisiydi. Koku hassasiyeti bulantı yapıyor.
minik-anne2323 MalkOc bak bende bulantıdan folik asit bağını dahi su bile içemiyordum prilam geceleri 1 tane içiyorum çok şükür geçti sende dene kuzum iyi geldi hatta prilam kullanmadan önce 2 kez serum yedim çok kötüydüm
turkuaz_ zynpksre ben 5. Haftadayım yorulunca kasık ağrım oluyor ama 4. Haftada hem kasık ağrısı hem sırt ve bel ağrısı vardı şuan hiçbişey yok
MalkOc minik-anne2323 işte bu gittiğimde yazdı doktor canım. Denicem ins faydasını görürüm. Kaç haftalıksın kuzum
minik-anne2323 MalkOc 11+2 ama gerçekten faydasını gördüm inşallah sende görürsün canım haber et bana
Sedosko Hanımlar bas agrısı yasayan var mı acaba, gün icinde ansızın bas agrısı giriyor ve oldukca su iciyorum baska ne yapabilirm cuma günü ramdevum var ama bazen özellikle aksamları gözük cıkacakmıs gibi agrıyor..