gakkoyengee Mutluemos daha kese görmedim bu cuma göreceğim değerlerim fazladan artıyor olabilir gidince haber ederm 🫶🏻
OEM Seydusss isallah aynı durumdayız tam geciyi gibi yeniden basliyo korkulu rüyam oldu kahve akinti.Saglikla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım isallah hepimiz🤲🤲🤲siz kaç haftalık gebesiniz
sudamlas Gul244 Canım 8+3 benım de sabah uyanır uyanmaz felaket oluyor bende de tuzlu çubuk kraker direk kesiyor deneyebılırsın günün ilerleyen saatlerınde de ayva denebılırsın
Mutluemos gakkoyengee hayat hastanesi kadın doğum uzmani “ cem parmaksiz” imkanınız varsa gidin Allah o adamdan razı olsun çok çok çok iyi
gakkoyengee Mutluemos elazığda yaşamıyorum Amasya’dayım buranın doktorları da baya ilgisiz keşke orda olsaydım 🌸
gakkoyengee Mutluemos ay hadi inşallah ama ailemizde hiç ikiz yok bir tek eşimin anneannesi ikiz o kadar 🫶🏻
Melika1233 Gizemliana bu gün gittim sadece keseyı görebildik nokta kadar sadece 15 gün sonra kalp atışları için gideceğiz inşallah
Mutluemos gakkoyengee eğer olurda yolunuz düşerse gelin inşaAllah beklerim ☺️ cem beye gözükürsünüz inşaAllah
gakkoyengee Mutluemos sizinde yolunuz Amasyaya düşerse mutlaka beklerim ❤️ Elazığa geldim geçen kış kalesi çok güzeldi büyükleri ziyaret ettik gittik doyamadık birde Elazığ köfte ekmeğiii 🌸
Mutluemos gakkoyengee ya nasip çok teşekkür ederim Allaha emanet olun inşaAllah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız 🙏☺️