zeynozey Masalnesli ilk oğlumda süreklii ekşi yedim turşular tuzlu eriklerr. Şimdi ikinciye hamileyim cinsiyet belli değil ve canım ne tatlı ne tuzlu bişey çekmiyo😂😂
babysevgi Masalnesli pek onunla alakası yok aslında ilk kızımda full ekşi yedim limon erik karadut vs şimdi ise full tatlı yiyorum yine kızım oluyor 25. Haftadayım 😂
123blogggh Ya hurafe mi bilmiyorum ama başından beri canım tatlı şeyler hep ama tatlı yedim tatlı çekti ilk defa bugün acılı turşu suyu çekti canım asla da sevmem normalde anlayamadım 😂😂
3kuzuAnnesiyim Masalnesli 2 kızım var eksi tuzlu acı ve et. Bunda bunların hiç biri:) karbonhidrat dondurma ve tatlı
Senaykork Masalnesli oğlumda aşırı derecede erik çekiyordu, 6 tane erige 200 TL vermiştik 😂 limon yerdim hergun, beyaz ete aşırı düşkündüm , Şuan kız degismesse, bulantı ve mide yanmasından hicbirsey yiyemiyorum ama tatlı ağırlıklı cekiyo canım
AyFa1608 Masalnesli oğluma hamile olduğumu öğrenmeden için yanıyordu sürekli turşu-turlu suyu istiyordu canım. Öğrendikten sonra da hep tuzlu ve ekşi yedim. Şimdi kıza hamileyim tatlı istiyor canım hep.🥲
Melekg Aşermem hiç ama oğlumda burnuma kavrulmuş kıyma kokusu gelmişti kızda da kadayıf sarma tatlısı olsa yerdik demiştim kızda tatlıya düşkün oldum
Gzdsr53 İlk oglumdaa sadece karpuzun ilk çıkmaya başladığı dönem karpuz asermistim. Onun harici hamileliğimde hamile olduğumu unutuyordum o kdr guzel geçmişti. Şimdi kızıma hamileyim ilk aylar turşu bol turşulu kısır vs cekiyorsu canim. Şimdi 32 haftaligim kar kiş farketmeksizin içim yangin yeri portakal mandalina buz gibi içecekler ve en çokda dondurma.
Denizahsen Masalnesli ilk gebeliğim canım bol bol ekşi şeyler çekti ekşi elma turşu vs. Cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak inşallah 🥰
Esila-Karabulut2013 Oğlum olacakbir tane 10 yaşında kızım var onda da hiç tatlı ile aram yoktu ve oğluşumdada tatlı ile aram yok daha çok turşu çiğköfte vb. çekti ikisindede ama mesela kızım da baya canım kola çekiyordu ama şuan hiç aram yok kızım premature bir bebek 28 . haftasında yani 7 aylık dogdu
Zln2152 Masalnesli hurafe mi değil mi bilmiyorum ama ben sürekli tatlı aşerdim ilk aşerdiğim şeyde künefeydi 😀 şimdi 21+3 haftalık olduk oğlumla çok şükür
incitanesi__ Cildim inanılmaz kötüleşti sivilce ve siyah nokta doldu kız bebekte annenin cildi çok bozulur derlerdi ( şimdi kesin yooo bende kız annesiyim cildim bozulmadı diyenler gelir bu yorumumun altına 😂 ) doğruymuş , kızımla 20+4 olduk çok şükür Ama yeme konusunda hem tatlıyı hem ekşiyi hepsini yedim özellikle birşey canım çekmedi yani
Masalnesli incitanesi__ kız bebek annenın güzelligini alır derler dogruymuş demekki saglıkla gelsin inş 🙏🤍
Elisa55 İlk hamileliğimde hep eksi yedim tatlı agzıma süremedim kızım oldu. Simdi hep tatlı yiyorum oglum olcak 😂