Tubiko Zs18 39 kilo mu amanın 🙃 Ben 173 boyundayım 46 kiloydum ve tartıda hiç bi zaman 46 yukarısını görmemiştim . Şuan çok hoşuma gidiyor. Ama sen baya zayıfmışsın. Yiyelim güzelleşelim 🙃😜
Zs18 Tubiko boy 1.57 benim şuan kilo alıyorum ama aldığım kilolar orama burama gitmiyor ki sadece karnım kocaman oluyor 😂
Mehtap 37+2deyim 14 kilo aldım yani az kilo alanlara imreniyorum, doktorum fazla aldın gibi bir konuşma yapmadı ama bir iki hafta daha bebiş gelmezse daha da gelecek kilolar var demektir 😊😊
Seval O kadar yorum okudum en çok kiloyu ben almışım diğer hamileliğimde 30 kilo aldım bundada 24 haftalığım 18 kilo aldım dahada alırım
Zeyneeepx Elifece Kayaatilla hazır kapı süsünun fiyatıni hatirliyomusun canim Instagramra yapan yerler var fakat aşırı pahalı geldi bana Yastık kapı süsü 350 hep 🥹
Feyzanurunbaby CB80 hiç alakası yok bence benim gün aşırı sürüyo hala 12 haftayız ama doktor erkek dedi bakalım gene gidicez
CB80 Feyzanurunbaby mide bulantım sürekli olmuyor ara ara oluyor baş ağrısı ile birlikte beni mahvediyor bi gün iyiysem bi gün çok kötü oluyorum mecbur yapacak birşey yok anne olmak kolay değil allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun ☺🙏
Selindereli Bende 30 haftalığım 5kilo aldım ona bile çok diyor doktor 1600gr bebeğim o güzel besleniyor sen kendine alma diyor 😀
pamuksekerinannesi Selindereli Ne yiyor ne içiyorsun lütfen bana da söyle 13 haftalığım 1.5 kilo almışım😒
Mehtapp42 Kizimolsun 1215 yani gözünüzü korkutmak istemem ama hiç Belirti yokken doğumu başlatmak tabiki kolay değil. Sancılar keseyi patlattıktan sonra şiddetlendi. Dayanılmayacak bir ağrı ve acıydı yani herkesin bünye farklı ama ben bayılmıştım öyle almışlardı beni yarı baygın olduğum için düzenli ıkınamadım o yüzden iki kişi üstüme çok kuvvetli yüklendi . Ama çok şükür sağ Salim aldım kızımı kucağıma
Feyzanurunbaby Biz 12 haftalığız 49dum hamile kaldığımda şimdi 47.4 kilo vermişim doktorum biraz kızdı 😂😂
Rabia1605 Feyzanurunbaby Username_46 valla bilmiyorum ben 24 haftamda şeker yüklemesi yaptım 28 haftamdada kan uyuşmazlığı vurulcam doktorum 28 haftada gel dedi