2022-ezgi annesininkelegi doktorlar gerçekten ilginç. Bana da 14 15 de gelme çok karıştırılıyor.Tekrardan ya 13 de ya 17 de gel dedi 😂
3Tospikannesi @Greenmomy benimde aynı bende haftaya gıdecem ikili tarama için inşallah cinsiyetini de öğreniriz ☺
Greenmomy annesininkelegi sağlıkla gelsin inşallah ama git gide insan ister istemez meraklanıyor heyecanlanıyor.🤭 Şükür bu sevinçleri yaşatan Rabbime 🥰
3Tospikannesi Greenmomy Cinsiyetini öğrenebildin mi canım ben az önce doktordan çıktım sırtını dönmüş 😂 dönmedi bir türlü haftaya tekrar gidecem
Ikiz_annesii 12+2 yim carsamba gunu ikili test için randevum var cinsiyet sorcam ama emin degilse soylettirmem yoksa kesin ona gore kiyafet almaya başlarım yanilirsak kotu olur😂
annesininkelegi Ikiz_annesii dayanması çok zor hele yüksek tahmin söylerse🙈 benim ilk gebeliğimde oğluşum için %51 demişti 12. Haftada ben onda bile hemen birsey almıştım oradan cıkınca duramadım😅
Ikiz_annesii annesininkelegi şimdi bile unisex biseyler alıyorum doktor ihtimal söylerse gerisini düşünemiyorum bile😄
Sinemesin Evet ben tam 14 üm ve haftaya cuma ramdevum var çok zor dayandım umarım aksilik olmaz ve gösterir bilerek gitmedim belli olmaz söylemezler diye inşallah kısmet cuma gününe 😅
Aybeniz merhaba 12 haftada bel ve kasık agrısı norml mi adet olckmıs gibi bacaklara vuruna agrılar arada siddetli olup gecyor😕
annesininkelegi Aybeniz benimde kasıklarımda oluyor hep sol tarafta hissederdim bugün sağ tarafta ara ara batmalı agrılarım oluyor ,bacaklarıma vurmuyor fakat cok halsizlik ve uyku hali devam ediyor
Ebrarkubra annesininkelegi bende 11+4 kusma kasık ağrısı halsizlik hamile değilim hastayım sanki. Dün gece sonunda kan küstüm artık 🥺