Crnryyn01 omeragah ilk hamileliğimde aşırı zayıftım. 11-12 haftalıkken hissetmiştim. İnanamadım. Doktora sordum. Zayıf olduğundan hissedebilirsin demişti. Şimdi 2. Ye hamileyim. Daha 10+4 arada hissediyorum. tık tık atıyor. İlk gebelik tecrübesinden sonra bebek hareketimi ne olduğunu ayırt edebiliyorum 😅 Allah’ın mucizesi küçücükken bile kımıldıyorlar. 9+1 de ultrasonda bile hareket ediyordu
Asliormanci Crnryyn01 kesinlikle biraz dur diyorum kendi kendime bazen ordan oraya geçiyor ordan oraya bi rahat edemedim gece 😃😃
Irazz12 18 den 19’a geciste hissettim, ve cok mutlu/uzuntulu anlarimda oyle bir hareketleniyorki hissetmemek mumkun olmuyor. Ilk gebelik 🤍
TerraRossa omeragah İlk gebeliğim ama zayıfım 16. Haftada hissetmeye başladım. Bir gün tekme hissediyordum 2 3 gün hissetmiyordum 20 den sonra her gün hissetmeye başladım
Lamiya_Deniz omeragah cinsiyeti ne? Ben 17 haftalarda hafifce hiss etmeye başlamıştım, 20 haftadan itibaren dayanmıyoruz 😄 hep haraketli. İlk gebeliğim. Endişelenmeyin biraz kilo alıp 20-21 hafalarda gösterecek gücünü 💪🏻
Mercan_Lina Lamiya_Deniz bende aynı haftalarda hissettim 😂 ama babası veya başkası dokununca hiç hareket etmiyor özellikle gece yatağa girince başlıyor Maşallahımız var
Rabia_91 Kızlar zayıf olanlar daha mı erken hisseder ki. Benim hiç karnım yoktu şimdi 14+3 azıcık azıcık belli olmaya başladı da kaçıncı haftada hissederim acaba
Asliormanci omeragah bu haftalarda akşam yemeklerinden sonra sol tarafına uzanıp kendini dinle hissedersin muhtemelen canım kelebek kanar çırpar gibi oluyor çok minik pıt oluyor 🥰
Vildannaz07 Asliormanci 16+1 im , dün bahsettiğiniz şekilde uzanıp elim ile karnıma hafif bastırdığım da , pıt pıt hissettim bende , ama ben benim ile alakalı bir şeydir diye düşündüm. Çünkü kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyordu. Bebek hareketimi ki acaba ?
THale omeragah 17+3de ilk tekmesini hissetmiştim . 30a yaklaşınca kaçınılmaz olarak dayak yiyoruz 🥹 içiniz ferah olsun sabredin 🙏🏻 Ben de çok sabırsızım ama 23ten sonra baya belirginleşiyor
Aminelianneli Edadncr kendi isteğinizle sezeryan olmuyor mecbursanız bile yarım uyutma yapıyolar tamamen uyutmuyorlar.