Bhr111 omeragah benim de ilk gebeliğim 19+6 da hissettim ilk net hareketi ☺️ Öncesinde çok sabırsızlandım bekledim çok her hareketi o sandım ama ancak 19+6 da tam hareketi ayırt ettim
Aminelianneli omeragah ilk gebeliğimde 18. Haftadan sonra net hissediyordum. 2. Gebelikte daha erken hissedersin dediler 23. Haftamda hissetmeye başladım☺️
Aminelianneli Edadncr kendi isteğinizle sezeryan olmuyor mecbursanız bile yarım uyutma yapıyolar tamamen uyutmuyorlar.
meryemy omeragah 17+2 geceleri özellikle hissetmeye başladım ama abartı şekilde değil tabi hala erken geliyor 20. haftalarda daha net anlarız
mahirarifmomy omeragah Doktorum 18 den önce zor demişti. Ben erken hissettiğimi söyledim bana öyle dedi. Ama ilk bebeğimde 17 de hissetmiştim çok çok hafif ☺️
elifcicek_07 Haftada hissettim ilk gebeliğim ama doktorum zayıf olduğum için dedi normalde 22 ye kadar süresi varmış ilk hissetmenin. Birde ben çok evhamlıyım yani hareket ederse kaçırmiyim diye sürekli her yerde elim karnımdaydı sürekli çok abartıyordum o yüzden erken hissettim
aysuyenihayat omeragah 17. Haftada net olarak hissetmeye başladım. 24. Haftadayım ve şuan içimde nerde olduğunu bile hissediyorum
Kubra2626 Haftada hissetmiştim başta anlam veremedim ama doktoruma sorduğumda büyük bi hareket yapmış olmalı yoksa hissetmezsin daha erken demişti. Ondan sonra da hissetmedim zaten bi süredir. Ama çok güzeldi.
geser Benim 12+6 ama normalde hissetmiyorum ama bazen karnimda bi sertlik oluyo heralde orda diyorum normalde kaçıncı haftada belli olur acaba
-Naz- geser normalde 16 ve sonrası başlar hareketler. Benim 4. Gebeliğim 15te hissettim depremden birgün önce
Misraaaaaaa Ben 16. Haftada hissettim gibi oldum 16+3 17 arası tamamen emin oldum bizim oğluş kuvvetli olacak sanırım hissettiriyor anneye kendisini ♥️🙏 şuan 17+5 iz
Vildannaz07 Asliormanci 16+1 im , dün bahsettiğiniz şekilde uzanıp elim ile karnıma hafif bastırdığım da , pıt pıt hissettim bende , ama ben benim ile alakalı bir şeydir diye düşündüm. Çünkü kalp atışı gibi pıt pıt pıt atıyordu. Bebek hareketimi ki acaba ?
Asliormanci Vildannaz07 pıt pıt pıt sürekli atan şey degil o damarımız bizim bende hep o sanıyordum 😂😂
Misir omeragah 18 de hissettim, sizde bu aralar ve devam eden birkaç hafta içinde hissedersiniz muhtemelen 🙏