Mihribankya xRukenx öyle bi kaburga ağrısı çekiyorum ki batıyor böyle 30 haftamdayım yani kaburga mı sırtım mı onuda bilemedim ya iki taraflı nefes bile aldırmıyor benimde ilk gebeliğim Allah yardımcımız olsun 🙁🤲
Nanai Haftadayım basenlerim kalçam uyuyunca çok ağrı yapıyor. 20li haftalarda sırtım özellikle kuluncuma yakın yerler çok ağrı yapıyordu. Ama hamile yastığı şiddetle tavsiye ederim. Yorumlara bakın kullananlar aşırı memnun. Bende bi kaç gündür kullanmaktayım. Beli çok güzel destekliyor.
xRukenx Nanai Bu gece yastıkla uyudum cidden rahat uyudum.. Benimde en çok karnım çıktı hiç kalçadan filan almadım sanırım o yüzden böyle ağrıması 🤷🤷
Hyildiz1 xRukenx Ben 30 haftadan beri yaşıyorum bel ağrısı ve kürek kemiği ağrısı şuan 35+4teyiz doktorum istirahet et çok zorlanırsan parol içebilirsin dedi ama çok sıkıntıdayım yürümek uzanmak bile canımı yakıyor 😒
nur34_ xRukenx benim ust sirt tarafm agriyor ya cok kotu uzansam gcmiyo klksm gecmiyo ama kaburga agrisi ona bin basarmis canim unuttrdu resmenn
xRukenx nur34_ Kaburga ağrısı aşamasına geçmedim ben daha şuan kuyruk sokumu ve bel kısmında ağrım 😂😂
Sydah xRukenx ben 30 u bilmem ama 5 haftalıkken başladı geçer benim hatam dedim ama şuan 8 haftalık olduk üstüne ikiz olduğunu öğrendim yatakta ne sağa ne sol bed düz yatabiliyorum eşimden destek almadan dönemiyorm oturken bile rahat kalkamıyorm 😔
Sererva Bende 28. Haftadan beri çekiyorum bel sırt kaburga ağrısı doktorum magnezyumun hapını yazdı o çok iyi geldi bana şuan daha rahat haraket edebiliyorum
SibelG02 xRukenx bana yeni yazdı iki gündür kullanıyorum 33 haftalığız bugün tam daha iyi hissediyorum yazsın mutlaka
SibelG02 Belim hep ağrıyodu zaten bel kasım gelişmemiş 33 haftalığız tam bugün ya bir de arkadaşlar ön tarafta kaburgam mahvediyo beni batıyo sanki dokununca bile acıyo sağ kısım neden acaba bilen var mı