Ozlem77 Azeri hayır gebeliğinizin saha başındasınız sşuan sırt üstü yatabilirsiniz son aylarda zararlı bebeğe iyi değil o yüzden şuan uyuyun ve tadını çıkarın
Mel378 xRukenx bizde 34+3 olduk hem aşırı kasık ağrım var hemde yanlardan kaburgalarıma doğru bi ağrı var uyutmuyor beni
pembiktavsan xRukenx 33+5teyim vallahi benim de iki üç gündür belim felaket. Bir de bel fıtığı vardı bende önceden tam o belimin ortası çok acıyor yürümekte zorlanıyorum 🥲 gerçi yürüyüş yapmak biraz rahatlatıyor
momymia Benimde belimin sol tarafında ele gelen hareketli bir yumru oluştu çok ağrı yapıyor😥 doktor yağ bezesi diyip geçti böyle bir durum yaşayan var mıı?
Crnryyn01 xRukenx benimde çok ağrırdı. Kızm 2 buçuk yaşında halen çekiyorum. Birde sezeryan olanların genelinde var. Sezeryan hep bi hasar bırakıyor.
Mucizelerim_ 23 haftalık gebeyim gebeligim başladığından beri bel ağrısı ile geciriyorum ilerleyen haftaları düşünemiyorum bile erkek bebek bel ağrısını çok tetiklermis oyle derlerdi doğruymuş kızımda hic bel ağrısı şikayetim olmamıştı
Mel378 Yesraan haberleşelim kızlar geç doğuyor diyorlar ama bilemicem doğsa artık son zamanlar geçmiyor sanki 🤦🏻♀️
Hdkj Benimde kuyruk sokumu da inanılmaz bı acı var bıçak mı saplanıyor desem kemiklerim mi kırılıyor desem yuruyemiyorum bile acısından
Bussra-10 Hdkj Ay benimde ayni tam kuyruk sokumu ve hafif yukari belime dogru 34. Haftaya girdim.. zeytinyag ile masaj ve birzda sicak iyi geliyor ama tbi sonra ayni
Beybeybi xRukenx normal bu haftalardan sonra bebek buyuyor vucut doguma hazirlaniyor kemikler birbirinden ayriliyor ondandir canim benimde 35+6 artik yuruyemiyorum bile bel agrisi kasik agrisi cok sukur 🙏
Songul_33 Ben 30. Haftadayım yürürken belim çatlıyor eve geliyorum direk belimi dayama isteği dinlenme isteği bitmiyor 😁😁
beyzakuzu00 xRukenx benimde o haftalar da dayanılmaz sırt bel ağrılarım oluyordu 38+2 yiz simdi kalmadı şükür ama karın büyüdükçe başka ağrılar çıkıyor ortaya tabi😅
Busrayasin2351 xRukenx 30.haftaya girdiğimden beri benimde bel ağrılarım şiddetlendi geceleri uykudan bile uyanır oldum
duygisc Haftama girdim, son günlerde kalça kemiğim inanılmaz ağrıyor, gündüz otururken dururken ağrı yok gece sağ veya soluma dönüp yattığım zaman bacağım kalçam uyuşuyor, yastık da kullanıyorum ama sabahları yataktan kalkamıyorum, kalkınca geçiyor
Selin22 Haftama giricem kuyruk sokumumu oyuyorlar sanki kalçama vuruyor ayağımı sürüklüyorum sanki çok acıyor çok kız bebek