SibelG02 Elifsimsek ben 3 haftadır altıma yastıklar alıp yatıyorum bel üstü hamile yastığı da aldım kullanıyorum iki kollu ama sabah bi kalkıyodum bel üstü uyanıyorum onu buldum çözüm olarak da bilmiyorum iyi mi kötü mü yapıyorum
Ulvana xRukenx ben 12 haftadayım cnm 6 haftadan beri belim çok ağrıyor ve bacaklayıma vuruyor ağrısı🥲
Ulvana Azeri bende senin gibiyim cnm doktorlar 3 aydan sonra sol tarafa yatın diyorlar ben en çok internetden bel ağrısı için sporlara bakiyorum azıcıkda olsa iyi geliyor
Lajour 33+4 erkek bebek bekliyorum , benimde bir haftadır bel, kuyruk sokumu ve omuz ağrılarım arttı . Hatta özel bölgede bile ağrı hissediyorum. Magnezyum kullanıyorum 2 aydır. Bebek son bir kaç gün gün içerisinde sık sık toplanıp taş gibi olmaya başladı.
tazecikannee xRukenx benim belim değilde sırtım çok ağrıyor hiçbişey yapamıyor 1 haftadır böyleyim. Şuan 32+1 deyim
Reyyan04 xRukenx canım bnm de öyle hatta şiddeti o kadar çokki gece bile yatmıyorum nefesim tıkanıyor ateş basıyor çok garip
Yasemin1616 Misir yani benim geçti bir zaman sonra ama ben 40+2 ile doğum yaptım hamilelik boyunca aldığım kilo toplamda 6 o yüzden de zamanla ağırlığa vücudum alışmış olabilir fazla almadım çünkü
Esragundesal 30+1 deyim 2 haftadır belim o kadar ağrıyo ki yürümekte zorlanıyorum eğilmek kalkmak hak getire 3-4 gündür de sağ bacağım sanki kasıktaki eklem yerinden çıkacak üstüne basamıyorum 16. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum bende doktorum bebeğin şimdi boyu uzayacak bunu kullanmazsan kemik erimesi başlayabilir demişti o zamandan beri kullanıyorum. Uyurken sorunum yok ama günlük hayatta çok etkiliyor beni bu ağrılar. Zaten fazla kilom var o yüzden daha çok ağrı hissettiğimi düşünüyorum
begumt xRukenx Ben de 22 haftalik oldum her gun kasik ve bel agrisi yaşıyorum. Dun o kadar siddetlendi ki kasik agrim az kalsin acile gidiyordum. Ritmik araliklarla gelmedigi icin gitmedim. Bel agrisindan bahsetmiyorum bile. Tekme yemiş gibi aciyor resmen. Insan korkuyor benim de ilk gebeligim. Gaz bir yandan, agrilar bir yandan. Oturup, agladim dun. Plasentam da asagida benim o yuzden hep yatiyorum. Korkuyla geciyor gunlerim resmen. Psikolojik olarak bittim son gunlerde hersey ust uste…
TTtutku xRukenx ay iki dk iş hapsam ayakta kalsam kopuyo gece yatamıyorum maalesef çok normal ve üzerine eklenerek devam edecek çekmek zorundayız
Selinozsoy xRukenx bende 34+2 haftalık hamileyim ve biraz iş yapayım hemen belime vuruyor ağrısı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bazen de o ağrı sol bacağıma vuruyor sürükleyerek yürüyorum resmen zor oluyor ilk hamileliğimde de bel ağrım çok olmuştu benim
Novamom_ xRukenx valla 30. Haftamdan beri bende öyleyim şuan 35. Haftamdayım bazen ağlayasım geliyor ağrılardan
balkizinbebegii xRukenx egzersiz ve yürüyüş yapmaya çalışın çok iyi geliyor özellikle pilates topu egzersizleri ben öylelikle atlattım ağrıları
gulcansvml10 Ben bugün derin temizlik yaptık ablamla canımız çıktı vileda yaptım süpür sil bel gitti 36+2 deyim