Beyza038 Mine16 umarım almazsınız en çok hamur işleri etki ediyor kiloya ben poğaça ve börek çok yiyorum canım istiyor ve sonucuna da katlaniyorum😀
Beyza038 Daisy0000 elinizden birşey gelmiyorsa üzülmeyin yeterki bebekler sağlıklı olsun ben artık o yönde düşünüyorum kendime korse falan aldım doğumdan sonra kullanayim diye nasipse sizde verirsiniz merak etmeyin.
Beyza038 Bzdmr ay nasıl az alıyorsunuz anlamıyorum ilk gebelikte bende iyidim ama kızda dağınık kilo aldim
Beyza038 BBuseY inanirmisiniz oğlum da göbeğim bile çıkmamisti 9. Ayda gören 6 aylık falan derdi ama kızda aldık başımızı gidiyoruz😃😁
MadameHappy34 Beyza038 Çok takmıyorum 2 hafta sabit kilo da kaldım bebek için çok endişelendim kilo almıyor diye,şimdi tartı da gördüğüm 200-300 gram etkilemiyor. Her türlü gider kilo bebişler sağlıklı olsun yeter.
Beyza038 MadameHappy34 bende öyle düşünüyorum belkide bünye yatkındır kiloya yeterki bebekler sağlıklı olsun.
Beyza038 Kahyaasena evet işte bende öyle oldum neye uğradığımı şaşırdım gelecekten size tavsiye aman dikkat😀ama çok da kafaya takmamak lazım bünye yatkın olunca da onun e geçilmiyor.
piiremsesinannesiii Beyza038 bilmiyorum hiç ya çok aşırı aldım bi anda bende anladım şuanda da aynı iştahla yiyorum şükür ki aynı almaya devam etmiyorum
kitapkurdu Beyza038 35+0 +9 kilo ama galiba 35 haftada almadığım kiloyu son 3 haftada alıcam. Çünkü asla doymuyorum yarınlar yokmuşcasına yiyorum.
Beyza038 kitapkurdu bede oyleyim ve bu yüzden son aylarda fazla kilo alıyorum ama napayim tutamıyorum kendimi kısınca da ellerim titriyor resmen
Esma1993 Beyza038 32+2 haftaligiz 60 kiloyla hamile kaldim 65 suanda seker cikti bende diyet yaptigim icin alamiyorum sanirim
bebek_firarda Esma1993 sizde de tüm çeşit ekmekler, meyve, pilavlar, makarna, patates havuç vs hep yasaklı mı🥹 merak ediyorum bi bana mı zor geliyo diyet
Papiiii Beyza038 canim 25 haftadayim 5 kilo aldım sence nasil bu zamana kadarki kilom sen benden ondesin hafta olarak
Beyza038 Papiiii 24 de 3 kilo almıştım kontrolde iyi gidiyorum demiştim 1 ay sonra bir baktım ki 6 kilo birden almışım en son da dün muayenede hemen hemen 6 kilo kadar almışım yani dikkat etmek lazım şu an iyisiniz ama gerçekten yediklerimize dikkat etmek gerekiyormus bunu ogrendim🤭
Beyza038 Momsy410 bende her çıkışımda 3 kilo falan almışımdır diyorum bir bakıyorum 5 6 kilo almışım moralim bozuluyor.
Papiiii Beyza038 valla canim oyle pek fazla bisey yemiyorum açikcasi.. Yani kabizlik ve bagirsaklarda gaz siskinlik sorunim vae onlarda beni birazda agirlastiriyor.Aynen dikkat etmek lazim ama neye dikkat edeyil hic bilmiyorum.Yani aşırı biseyde yemiyorm gunde bir maksimum 2 ogun besleniyorm bakalim hayirlisi