Deniz34 Seydaaslantas bebek büyük 3720 kilo ilk gebeliğim çatım yukardan basık yarınla 40 hafta doluyo kakasını felan yapmasına karşın yarın başlatalım dedi
reinamm Kaderyas0327 canım bol bol çömelme hareketi yap. İki bacagını aç yere oturur gibi pozisyon al. Sıcak suya otur. Bi de perine masajı yap varsa lavanta yağıyla yoksa zeytinyağı da olur😻 perine masajı yaz çıkar youtubede hadi hayırlısı inş
Kaderyas0327 reinamm ya ellerim yetişmiyor ki yapamıyorum onu 😂🤭 ama çömelme hareketini bu son aylarımda düzenli olarak yapıyordum
reinamm Deniz34 sakın alma suni sakın. Bak bende sağlıkçıyım. Eger açılman yoksa suni almanın hiçbir anlamı yok. Saatlerce sancı çekip sezeryana döndürüyorlar. açılma varsa suni az miktarda önerilir
Deniz34 reinamm açılmam var Allah’a şükür 2 santim bebek oturmuş kanala baskılıyomuş aşağıya zaten nişanım gelmişti şimdide düzensiz kasılmayla beraber sancılarım var doktor ufaktan verelim yarın dedi
Kaderyas0327 BurcuakirGlec inşallah hayırlısıyla doğururuz ya bende ki bütün belirtiler gitti sinirim bozuldu hafif adet sancım var sadece 😂🤦🏼♀️
Kaderyas0327 Deniz34 ay hadi hayırlısı bakalım bendeki bütün bekitiler kayboldu ya sadece hafif adet sancım var 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Deniz34 Kaderyas0327 benimde sancım var adet sancısı gibi ara sıra sert biçimde vuruyor sonra geçiyor 🤷♀️ Ve uyutmuyor😳
reinamm Kaderyas0327 eşin yapsın nolacak😂 yada gücün varsa bi bacagını kaldır duvara daya o şekilde kolay yaparsın
Kaderyas0327 [bilinmeyen] yok ya valla dün gece 2 buçuğa kadar bekledim yok gelen giden sonra yattım sabah kalktığımda hiç birşey kalmamıştı ama belim ağrıyor