Tinkipinki 16. Haftadan beri kullanıyorum 29+6 dayım kahvaltıdan 1 bucuk 2 saat sonra içiyorum bi yan etkisi yok elenatal 2 dışında magnezyum demir ilacı b12 ve corasprin de kullanıyorum ben
Elenetal 2
- Haftadan beri kullanıyorum 37. Haftadayım, doğuma kadarda devam 💫
Tinkipinki ben 5. Haftamdan beri kullanıyorum doğuma kadar devam demişti doktorum o yüzden toplu aldım ben. 30+5 olduk şükür♥️
Tinkipinki ben planlı bir hamilelik yaşadım. Hamilelikten önce 3 ay, hamilelikte ilk 3 ay toplam 6 ay folik asit kullandım. 11. Haftamdada elenatal 2ye geçti, içinde folik asit oldugunu doktorumuz elbetteki biliyor. En basından beri aynı doktorla devam ediyorum. Böyle riskli bir durum olsa eminimki banada bu kadar içirmezdi. 🙏🏻
Bence doktorunuza güvenin 🥰🤗
sedcak iyi bari bazi doktorlar gerçekten korkutuyor 🙈
Ecem95 içinde magzenezyum ve demir var ama yeterli gelmiyor demek . Vitamin yazarken kan tahlili yapıyorlarmı. Ordan mı anlaşılıyor yeterli yada yetersiz olup olmadığı 🤔😊
Haftalarınız benden büyük olduğu için aklıma gelen soruları sıraladım hemen 😊
Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza inşallah teşekkür ederim❤️
Tinkipinki 7 aydır ağzıma et tavuk ve balık sürmüyorum ben tiksindim hamilelikte + hamile kalmadan önce kansızlık vardı o yuzden doktorum bu sekılde kurubaklagil ve sebzeler ile destekliyor 3 ay arayla kan tahlili yapıldı o sekılde vitamin veriyo doktorum ilk baslarda suda eriyen magnezyum kullanıyordum mesela sonra değiştirdi çinkolu magnezyuma döndü hap sekilde
AsyAyse merhaba kilo yaptı mı sizde elenatel 2
bendiyebiriii kilo yaptı mı elenatel 2
Aryaninannesiiii yok hayır 54 le hamile kaldım, 62 ile doğuma girdim 8 kilo almistim doğuma kadar