Tinkipinki ben 11. Haftamdan beri onu kullanıyorum doktorum folikasiti bıraktırdıktan sonra Elenatal 2ye geçmemi söyledi suan 20. Haftamdayım hala devam ediyorum ek olarak 15. Haftada birde demir ilacı eklendi, ne zaman bırakıcaz bilmiyorum 😊

Tinkipinki hamılelıgımın basından beri kullanıuorum suan 22 haftalıgım doktorum hamılelık sonuna kadar kullanacaksın dedi

Tinkipinki ben kullanıyorum canım yaklaşık 2 aydır. Elenatal 1 gebelik öncesi elenatal 2 ilerleyen haftalarda kullanılıyor. İçerisinde demir, magnezyum, iyot, OMEGA 3, A-D-E-B12 vitaminleri falan var. Çoğu gebe vitamin eksikliği nedeniyle sırt, bel bacak ağrısı çeker ama ben hiç çekmedim çok şükür çok geniş kapsamlı bı vitamin. Normalde Decavit de yazıyo doktorlar sağlık ocaklarında yazdırıp indirimli de alabilirsin ama ben elenatal 2 ile devam ediyorum. Pahalı biraz ama önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım. :)

melikedelibas

AsyAyse

bilghrz

sedcak
        Ben bi tedirgin olmustum ama sizlerde kullanıyorsunuz madem içim rahat etti gidip alayım artık bende balık yağı falan neden yazmadı acaba diyordum arkadaşlarıma hep yazmıslar . Meğerse içindeymiş 🙈😊

Tinkipinki içeriği baya kuvvetli 🫶🏼 gecen ay 145 tlye almıştım. Bu ay 200 tl olmuş 🤣
          Her ay zamlanıyor mübarek 🤭

sedcak demir ilacı bende kullanıyorm sabah doktorumu aradım ilacım birkac güne bitecek kontrol gününe kadar ne yapaym alaym mı diye sordum doguma kadar bittikce al dedi 😌

sedcak aklıma şey takıldı sadece bana sonuc göstermeye gittiğim kadın doğumm doktoru uzun süre folik asit kullanmak kansere sebep oluyor biliyosundur herhalde demişti. Bunun içinde de folik asit var acaba bi sorun olur mu . Her doktor birşey sölüyor kafam allak bullak oldu

Tinkipinki 16. Haftadan beri kullanıyorum 29+6 dayım kahvaltıdan 1 bucuk 2 saat sonra içiyorum bi yan etkisi yok elenatal 2 dışında magnezyum demir ilacı b12 ve corasprin de kullanıyorum ben

1. Haftadan beri kullanıyorum 37. Haftadayım, doğuma kadarda devam 💫

Tinkipinki ben planlı bir hamilelik yaşadım. Hamilelikten önce 3 ay, hamilelikte ilk 3 ay toplam 6 ay folik asit kullandım. 11. Haftamdada elenatal 2ye geçti, içinde folik asit oldugunu doktorumuz elbetteki biliyor. En basından beri aynı doktorla devam ediyorum. Böyle riskli bir durum olsa eminimki banada bu kadar içirmezdi. 🙏🏻
                Bence doktorunuza güvenin 🥰🤗

Ecem95 içinde magzenezyum ve demir var ama yeterli gelmiyor demek . Vitamin yazarken kan tahlili yapıyorlarmı. Ordan mı anlaşılıyor yeterli yada yetersiz olup olmadığı 🤔😊

Haftalarınız benden büyük olduğu için aklıma gelen soruları sıraladım hemen 😊
                    Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza inşallah teşekkür ederim❤️

Tinkipinki 7 aydır ağzıma et tavuk ve balık sürmüyorum ben tiksindim hamilelikte + hamile kalmadan önce kansızlık vardı o yuzden doktorum bu sekılde kurubaklagil ve sebzeler ile destekliyor 3 ay arayla kan tahlili yapıldı o sekılde vitamin veriyo doktorum ilk baslarda suda eriyen magnezyum kullanıyordum mesela sonra değiştirdi çinkolu magnezyuma döndü hap sekilde

bir yıl sonra