SinemSzgn Avukatanneee bende 10 haftalıkken rüyamda kız çocuğu gördüm ve emziriyordum 17 haftalık oldum ve cinsiyeti Kiz 🙏🏻 Allah gönlüne göre versin inş.
nuzunismail Avukatanneee Ben ilk gebeliğimde hep erkek bebek görmüştüm kızım oldu, şimdide hep kız görüyorum bakalım ne çıkacak
Minikyildizim Avukatanneee ben de cinsiyetini öğrenmeden iki kez gördüm ama bebeğim erkek. Sanırım senin gönlün azıcık kızdan yana o yüzden olabilir 🥰🌷
Canannnn15 Avukatanneee Ben cinsiyeti öğrenmeye gitmeden 2 3 gün önce gördüm rüyamda kızım vardı pembe pembe giydirmişim eşimde babasının prensesi diye seviyordu sonra Dr. Gittiğimde kız olduğunu öğrendik 🥰
Canannnn15 Avukatanneee Umarım canım Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah da gönlünden geçen olur çünkü bende küçüklükten beri hep bi kızım olsun isteği vardı hep gönlümden kız geçerdi tabi ikisi de yok önemli olan sağlıklı hayırlı olması 🥰❤️
Nameless07 Avukatanneee bende ilk haftalarda hep böyle rüyalar görürdüm ikiz erkek bebek gördüm hep hiç kız görmedim ama şuan 25 haftalık ikiz kızlara hamileyim 😍
Berivan-634 Avukatanneee aynı rüyayı gördüm cinsiyetini öğrendiğimde kız dendi yani rüyamda olduğu gibi 🐣🥰
Sedavedoga Avukatanneee 2. Aydı yanlış hatırlamıyorsam bir kız bebeği kucağına alıp emzirdim rüyamda ve benim kızım dı onun bilincindeyim. Sonrasında da kızımız olacağını öğrendim 💜 a Allah gönlünüze göre versin inşallah
Karman34 Avukatanneee ben erkek bebek emzirmiştim hatta daha hamile olduğumu bilmiyordum sonra bir buçuk hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 31 haftalığız oğlum olucak Allah’ın izniyle 🙏🏻