Avukatanneee Rüyamda iki defa kız bebeğim olduğunu ve emzirdiğimi görüyordum böyle rüya gören oldu mu hiç? Henüz cinsiyetimiz belli değil 10 haftalığız ☺️
Susam-21 Avukatanneee ben ve eşim sürekli kız çocuğu görüyorduk cinsiyetini öğrendik oğluşumuz oluyor hayırlısıyla 🙂
Sevvl Avukatanneee aynısını ben gördüm ikizlerim kız ikisinidr gördüm birini emzırıyordum diğerinin altını alıyordum 31 haftalığız❤️
ogrencianne35 Avukatanneee ben gördüm hatta hamileyken kızımın böyle 1 2 yaşlarında olduğunu da gördüm anne diyordu kızımız oldu
Ozlemduman Avukatanneee ilk hamileliğimde mavi battaniye içinde bir bebek emzirdigimi görmüştüm oğlum oldu. Bu hamileliğimde pembe battaniyeli bir bebek gördüm ama buda erkek oluyo nasip kısmet 🤷♀️🥰
Avukatanneee Sevvl yani birini daha gebe olmadan gördüm diğerini sonra gördüm bilinçaltı olsa biri olur diye düşünüyorum ama tabi ihtimal var ☺️
Miniklerim22 Avukatanneee oglumda erkek bebek emzirirken gordum simdi kızıma hamileyim ondada kız bebegi emziriyordum kızım olcak Allah nasip ederse inşallah ❣️
Aysecan0335 Ben hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce gördüm kızım olmuş emziriyordum gerçek gibi bi rüyaydı :) ama oğlum oluyor :)
Avukatanneee Aysecan0335 neyse az kaldı öğrenmeme bakalım ne olacak cinsiyeti ilk bebek ikiside farketmez ama gönlüm hep kızdan yana ☺️
Mineklc Avukatanneee bende oğlum olduğunu gördüm rüyamda 9+2 yiz ilk bebeğim ama gönlüm kızdan yana :)