MerveSara25 Avukatanneee Ben de iki kere benzer rüyalar gördüm, bu gün kız olduğunu öğrendik,gönlünüze göre olsun .🙏❤️
Eflinnisa Avukatanneee ilk hamileligmde bende çok kız istedim ama doğuma kadar erkek bebek gördüm erkek çıktı şimdi yine hamileyim kız gördüm ama daha var cinsiyet öğrenmeye 9+5 haftalık
Mom_merve123 Avukatanneee bende böyle bir rüya gördüm cinsiyet öğrenmeden birkaç gün önce ve kız olacağını öğrendik 🥹💞🌸
Mineklc Avukatanneee bende oğlum olduğunu gördüm rüyamda 9+2 yiz ilk bebeğim ama gönlüm kızdan yana :)
ZehraTurkdonmez Avukatanneee ben de geçen gün masmavi gözlü dünyalar güzeli bir kızım olduğunu gördüm rüyam da şu an da 13+1deyim 12. Haftamda gittiğimde doktor cinsiyetle ilgili bir şey demedi fakat 7 haftalıkken tahminde bulunmuştu bana 🥰
as_af İlk hamileliğimde 3 defa erkek bebek gördüm kızım oldu :) bu hamileliğimde bir kere kız bebek gördüm doktorlar kız diyor ama herkeste bir erkek olcakmış hissi var 🤭 rüyalar tersine çıkar derler ya hep o geliyor aklıma
esiaks Avukatanneee bende oğlumu emzirirken görmüştüm, başka bir rüyamda da elime kağıt veriyorlardı ve erkek yazıyordu. 19. Haftamda oğlum olacağını öğrendim :)
soulmate35 Avukatanneee hamile oldugumu öğrendiğimden beri rüyalarımda ya doğum yapıyorum ya bebek emziriyorum böyle bişey olamaz çok etkileniyorum😂 ben de hep kız görüyor rüyalarımda bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah🪄💓💓
[silindi] Avukatanneee bende kapıma kız bebek getirdiklerini , emzirdiğimi gördüm hatta 10 haftalıkken gördüm ve böyle de post açmıştım şuan 30 haftalık olduk ipek kızım geliyor 🥰
Sena00 Avukatanneee ben gördüm hamile olduğumu bilmeden kız bebek emziriyordum sonra hamile olduğumu öğrendim kızım olacağını öğrendik şimdi iki yaşında 😁bu bebeğimde de hep erkek gördüm emzirdim falan ama kız olacağını öğrendik