Ben eğitim araştırma hastanesinde Mehmet Murat altındağa gidiyorum. Çok memnunum. Özel de birkaç doktora gittim ama memnun kalmadım maalesef

Battalgazi devlet hastanesinde Hüseyin Altaş var o da ilgili bir doktor

hilalaldemir44 merhaba benim de normalde özlem gül soyutemize randevum vardı gidemedim. Pazartesi günü Ankara’ya geldim burda muayene oldum. Sizin durumunuz nasıl

HappyMom psikolojim tamamen bozuldu dayımı ve ailesini kaybettim doğuma 90 gün kaldı ama ne olacak bilmiyorum e bebekten çocuğuma beşik alacaktık o gün indirime girecekti ama memleketimiz darma duman oldu Allah bir daha yaşatmasın o gece yaşadıklarımızı kolay kolay unutamam bebeğim de çok korktu sürekli tekme attı hiç durmadan korkudan soğuktan yetersiz beslemeden her şeyden önemlisi psikolojik bozukluğundan çok çok çok yorgun hissediyorum kendimi

Bittyy inşallah ben antepteyim gidemedim hafif sallantı var ama yapacak bir şey yok hayat devam ediyor doktora gittim erken doğum riskin yok dedi ama inanılmaz korku var geceleri zindan oluyor

Zehrabbp bende evime bugün geldim aynen hayat devam ediyor ne yapalım Allah’im yar ve yardımcimiz olsun inşallah 🙏🤲

Malatyada deprem olmadan önce sürekli geceden 3 4 şiddetinde depremler olmuş şimdi çorumdada 15 dk içinde 4 defa deprem olmuş bende amasyadayım korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz

Ozgee123 bende uyuyamıyorum mersındeyım .psıkolojı kalmadı artık .turkıyede en guvenlı yerler nereler deseler corum Konya sayacağım yerler .ama oralardada oldu ya artık ıyıce beynım durdu kı zaten depremı gazıantepte yaşadım .bu saat olmuş oturuyorum hala nöbetteyim.

Feyzafeyza123 bende uyumadım çok korktum olcak diye birde maraştaki deprem düşünün taa Amasyada hissedildi baya korktum bide orda depreme yakalananların psikolojisini ve yaşadıklarını asla anlayamayız çok kötüya her yer sallanıyor

HappyMom 6 şubattan bu güne hep bir sallantı içerisindeyiz
            Ve haliyle stres oluyorum korkuyorum bebeğime bişey olma endişesi var nasıl atlatacağız bilmiyorum dün geceden beri 4 oldu sallanması ve hepsi 4,+ olan artçılar rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻😔

28 haftalık hamileyim. Malatya’da yaşadım depremi. İlk gün arabada yattık. 2. ve 3. gün bin kişi aynı tuvaletleri kullandığımız, spor minderlerinin üzerinde kaldık. İlk gün aç kaldık. 4.5 yaşında kızımda olunca artık böyle olmayacak deyip annemlerle Yalova geldik. Eşim Malatya’da kaldı. Çünkü ordaki insanların onlara ihtiyacı vardı. Oturduğumuz koltukta biri hızlı hareket ettiğinde kalbimiz çarpıyor artık. Yataktan sağdan sola döndüğümde kızım sıçrayarak uyanıyor. Sakin çocuğum gitti yerine hırçın sürekli bağıran vuran bir çocuk geldi. Psikolojik olarak çok kötüyüz. Önümüzde koca belirsizlik. Herşeyimiz orda kaldı. Bütün hayallerimiz. Anılarımız. Ev diye bir şey yok artık. Dün kızım yatağımı özledim dedi. İçim koptu. Bir çok plan yapıyoruz ama Rabbimin planı bambaşka oluyor.