Tugcecv minikmucizem__ hayır ben artık anne olmam diye düşünüyordum açıkçası 2 düşük yaptım 3.de düşer 4.de diyordum saldım iyice bir de insülin çıkınca şekerden korktum kilo verdim bi baktım hamileyim😂
busrasss1 minikmucizem__ icime dogdu gbi test yaptim silikti kan verdim iki gunde bir bi hafta sonra keseyi gordum
minikmucizem__ busrasss1 14 gun kala silik çıkması baya iyi erken bı sonuç almışsın. Rabbım kucagına almayı nasıp etsın
Ikiz_annesii 8+5 de öğrendim. Aslında adet olmamamdan anlamistim ama doktora gitmek için acele etmedim zaten kan sonucumda baya yuksek cikti hic sasirmadim bekliyodum. Yuksek cikmasinin sebebi meger ikizmiş🥰
Ikiz_annesii minikmucizem__ 8. Haftada yaptirdim aile hekimimde hormon yuksek cikimca kadin doguma gidip ultrasonla baktirdim. 8+5 de ikisininde kalp atislarini duyduk keselerini ayrintili gördük
Deryaadem minikmucizem__ pkos vardi bende diğer çocuklarımın arasında beş buçuk sene var o sürede hiç korunmadim ve her ikisinde de tedavi sürecim oluyordu bir buçuk yaşında küçüğü haliyle emziriyordum hiç aklıma gelmedi gebelik olacağını söz de eşim korunuyordu o ay çok hastalanmistim hala iyilesemedim diye düşünüyordm meğerse hamileliktenmis
bir_pasa_annesi minikmucizem__ aynen valla cnm ya sevdirmeye başladı kendini ama 1 haftadır depremden dolayı kendinizde değiliz ki çocukla ilgilenelim
minikmucizem__ Deryaadem Rabbım ne kadar buyuk hiç beklemedığin anda süprız☺️ ne gıbı tedavı uygulanıyo çünkü bndede pkos var. Yarın duphaston baslıcam adet için olunca 3.günü gidicem hormonlara bakılcak. Sonrası naaıl ilerliyo acaba