Mommyustn Adetime 5 gün kala kan verip öğrenmiştim aslında 1 hafta beklicektim ama kayınvalidem tekirdağdan bize ilk defa gelecekti ve çok güzel bir sürpriz oldu🙊 bir yandan temizlik yapıp bir yandan heyecandan ağlıyodum😅
Babyykmz minikmucizem__ evet ilk basta cok uzuldum bizim daha ilk ay denememizdi. Dedimki yıllarca ugrasanlarin Allah yardimcisi olsun. Sonrasinda ogrendimki ilk aydan tutmus ❤ esimede regl oldum dedim hatta. Bu sayede de beni regl sanarken sürpriz yapmak daha kolay oldu 🥰
Arzum_87 Babyykmz Bende peapp uygulamasını indirdim. O takvimi uyguladım. İlk ay da bizimde mucizemiz tutundu çok şükür ❤️🤲🏻
Denizahsen minikmucizem__ o zaman gebelik varsa da şimdi belli olmaz daha 1 ayınuz bile dolmamış gönlünüzce olur inşallah
Tugcecv minikmucizem__ bende pkos var 3 ayda 1 adet oluyordum bazen her ay geliyordu düzensiz olduğu için takip edemedim onu direkt yaptım hissedince
Arzum_87 minikmucizem__ Bilerek biraz bekledim test yapmak için ama kız kardeşimle görüntülü konuşurken gaza getirdi bizi eşim nöbetçi eczane buldu test aldı geldi. 30 Ağustos akşamı öğrendim. 4 haftalıktı öğrendiğim de.
Tugcecv minikmucizem__ hayır ben artık anne olmam diye düşünüyordum açıkçası 2 düşük yaptım 3.de düşer 4.de diyordum saldım iyice bir de insülin çıkınca şekerden korktum kilo verdim bi baktım hamileyim😂