minikmucizem__ ben genelde düzensiz adet görüyordum artık üç aya dayaninca dayanamıyordum tarlusal ile adet olmami sağlıyordum adetin üçüncü günü gidiyorsun doktoru. Talimatına göre klomen kullandım hep ben iki kutu da bile yumurtaların istenilen boyuta gelmiyordu malesef 13 14mm durup kendiliginden eriyordu çatlama kıvamı malesef olmuyordu bı keresinde 15 mm oldu çatlamadi bekledik sonra çatlatma iğnesi oldum ona rağmen tutmadı aslında benim tedavi sureclerin hep olumsuz oldu kızımda ve oğlumda kendiliğinden hiç beklemediğimiz bir anda oldu kısmetinde olunca oluyor tabiki bu üç numarami hiç aklımın ucundan gecirmiyorken rabbim.nasip etti biraz plansız oldu tabi diğeri de daha küçük olunca nasibimiz böyleymiş diyelim Allah gönlünüze göre versin inşallah sizin tedavi süreçleriniz güzel ilerler bu sürec herkeste malesef değişkenlik gösteriyor bünyenin ilerleyişine göre bile çok önemli ben 65kg civarında bı yapım vardı 58 kg düştüğümde kizim kendiliğinden oldu beş yıl sonra 52 kg düşünce oğlum öyle kendiliğinden oldu buda emzirme dönemi iki çocuklu hayat derken 53 kg buldum yine hamile olduğumu ogrendim bazen kg vermekte fayda ediyor diye düşünüyorum