aliandalina 29+1 den selam teyselerim maşallah çok hareketliyim boynuma kordon dolandirdim annem ise güzel ve kontrollü gebelik yaşıyor gece horon oynuyorum uyutmadigim için uykusuz az kaldı kavuşmamıza sizlerde sağ salim arkadaşlarımı kucağınıza alırsınız inşallah 😘
Cikoleyla Papatyarslan ay ben de 30. Haftadayım. Bana da damardan demir başladılar. Venofer veriyorlar. İnşallah yükselir kanlarımız
Papatyarslan Cikoleyla inşallah 🤲🏻 nasıl etki bıraktı sizde çok uzun sürüyor mu kaç doz daha alacaksınız halsizlik falan ya da tam tersi enerji falan yapıyor mu
Celikk66 Nazli-61 Aynenn evet biyandan hizli gecsin diyorum bi yandanda cok korkuyorum aceba nasil olcak diye🥲🥲
aydangn 29+4 nisan sonu gibi doğum 😊 Bende artık otururken zorlanıyorum yatar pozisyonda daha rahat hissediyorum kendimi. Onun dışında şuanlık herşey yolunda gidiyor. 🌸
Merinizzz Kizlar bende 31+4 oldum bu gün itibariyle 12 Nisan doğum nasip olursa fakat ben 84 kilo ile hamile kaldım şimdi 31 hafta geçmesine rağmen 82 kilo ile devam ediyorum herkes ne kadar güzel diyor bebegin de kilosu 1650 doktor haftası ile uyumlu diyor ama bazen bu beni korkutuyor almamış olmam normal mi diye
kevserr38 Merinizzz normal ya bende çoğu kişide gördüm vermişler resmen çocuk 3 kilo yazmış biri ama kendisi 4 kilo vermiş çok normal korkmayın
Mommyustn 29+6 olduk 🥰 El ayak şişmesi, mide yanması, sırt veya bel ağrısı🥲 ama o güçlü tekmeler hareketler annen kurban olsun sana dedirtiyor 🥹
Papatyarslan ilayydaa magnezyum kullanıyor musunuz ben magnezyum kullanıyorum yaklaşık 1 aydır hamile değil gibiyim hiç ağrım falan yok doktorunuza danışın bence
Cikoleyla Papatyarslan ben cuma günü ilk dozu aldım. Uyku yaptı. Çok çok hafif bi Kaşıntı oldu ama psikolojik de olabilir bilmiyorum. Pazar ikinci dozu aldım. İkinci doz daha az sarstı bence. Daha üçüncüyü almadım. Onu da Salı alıcam inşallah. Öyle bi enerji gelmedi. Ama sanki çarpıntım azaldı gibi. Hafta içi test vericem bakacaklar. Artmışsa devam edecekler vermeye. Heralde istediği değeri görene kadar verir. Bilmiyorum onu konuşmadık daha.
Papatyarslan Cikoleyla bende yarın olucam 3 doz olcak şekilde 2 dozdan bakılacak toparlandı mı diye ama korkuyorum riskleri büyük diye kararsız kaldım çok
Nazli-61 Celikk66 benimkide 24. Haftadan beri normal doğum pozisyonunda Allah nasip ederse inşAllah normal olacak ☺️
Ecem95 tazecikannee 29+4 bel ağrısı mide yanması ve bu ara baş ağrısı yaşıyorum. Allah nasip ederse nisanın son haftası dedi doktorum İnşallah sağlıkla sağlıklı bir şekilde kızıma kavuşurum sizler de öyle inşallah sağlıkla sağlıklı bir sekilde vaktinde yavrularınıza kavuşursunuz🫶🤲