Nazli-61 Celikk66 benimkide 24. Haftadan beri normal doğum pozisyonunda Allah nasip ederse inşAllah normal olacak ☺️
mistocookie 30+2 deyiz… beklenen doğum tarihi 22 nisan. bilmem bekler mi.. dunden beri mide yanmalarım başladı. karnım acıyor bazen, ağır ve büyük geliyor karnım:( nefes nefese kalıyorum. hepsi bebişkoma değer be♥️♥️♥️
tazecikannee mistocookie aynısı Bende de var mide yanmam sağım solum belli değil ağırlıktan sürekli tuvalete çıkıyorum
Papatyarslan Cikoleyla bende yarın olucam 3 doz olcak şekilde 2 dozdan bakılacak toparlandı mı diye ama korkuyorum riskleri büyük diye kararsız kaldım çok
Cikoleyla Papatyarslan Bana venofer verdi. Bebeğin kansızlıktan daha çok zarar görür bu yüzden alman lazım dedi. Aldım. Yapacak bişe yok. İnşallah sıkıntısız atlatırız.
Papatyarslan Cikoleyla inşallah bana ferniject verdi ,hemen yapmaz bence bir iki gün sonra yapar tahlili ,inşallah herşey bebeklerimiz için zaten 😌🐣
Papatyarslan Cikoleyla bugün 2 dozu aynı anda aldım hiçbir yan etki olmadı çok şükür 5 gün sonra tahlil yapılacak ona göre 3.doz uygulanacak
minnakannesi08 tazecikannee 31+3olduk bizde mide yanması mahvetti beni uyuyamıyorum uzanamıyorum bile onun dışında arada kasılmalar var bebeğin kafası asagıdaymiş baskı yapıyor büyük ihtimal ağrı oluyor arada.Siz alışveriş yapmaya başladınız mı
tazecikannee minnakannesi08 alışveriş bitirdim odasında bitti sayılır bişeyim kalmadı elbiseler de yıkandı ütülendi çantada bugün hazırlandı bekliyoruz
Gamzeucan Esra2019 rengi nasıl acaba bende akıntı varda bazen su gibi bazen beyaz kremsi bu gittigim de sorcam doktora
denizaktas tazecikannee 32 haftalığız nisan da değil ama 27 martta sezeryan olcam inşallah nefes almak bir yere gitmek artık imkansız mide yanmasını ve uykusuz geceleri söylemiyorum bile 🤣
Esra2019 Gamzeucan Öyle olduğu zamanlarda da testte enfeksiyon çıkmıştı hamilelikten önce ama hamileyken daha çok artıyo zaten şu an sarı ve yeşile dönük rengi günlük ped kullanıyordum artık kullnmıyorum sadece dışarı çıkınca takıyorum onu. Monurol iyi geliyor 10-15 günde kullanmayı düşünüyorum hafifletsin diye ve bol su içiyorum gün içinde.
Cikoleyla Papatyarslan iyi maşallah. 100mg 100mg şeklinde 200mg yaptılar değil mi toplam? İki doz dediğiniz o?