alya00 Esra2019 aynı haftayız. Enfeksiyonum hamileliğimin başından beri geçmiyor. Erkem doğum riski olur diye çok endişeleniyorum
Esra2019 alya00 3 kere antibiyotik kullandım geçiyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor. 2 ay kaldı artık kullanmak istemıyorum monurol yazdırdım doktora 10 günde bir ondan kullanım diyorum doğuma kadar o daha zararsız antibiyotiklerden
alya00 Esra2019 geçmiş olsun bebiş sağlıcakla gelsinde 🙏🏻 kültür veriyorum üreme olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi bol su ve yoğurt yiyorum bende
Ayse5100 tazecikannee 29+6 yiz 23 Nisan gözüküyor doğum çok az kaldı hicbiseyimiz hazır değil stres yapıyorum 😍
Asya2838 Ayse5100 biswy soracam nerden belli oluyor hangi qyin kaçında doğum olacağı ben 24 haftalik gebeyim hangi ayın hangi gününe denk geliyor acaba
Eylb_ tazecikannee 29+5 benimde mide yanmam çok fena maalesef, gaviscon şurupla geçiriyorum günlerimi😄 tatlı ve baharatlı yiyince özellikle çok artıyor maalesef. 24 Nisan doğum gözüküyor ama biraz daha erken olacakmış gibi hissediyorum 🌸🙏🏼🥰
Nazli-61 Celikk66 ayy valla diyorum benimde içime aynısı doğuyor 🙈 sorana diyorum normalde Nisan başında ama benim içimede aynı seninki gibi mart sonu doğuyor hep 🙈 artık doğsunlar kızz günler geçmiyor sanki 😅🙈
Celikk66 Nazli-61 Aynenn evet biyandan hizli gecsin diyorum bi yandanda cok korkuyorum aceba nasil olcak diye🥲🥲
Papatyarslan tazecikannee bizde 30 haftalık olcaz yarın 23 nisan görünüyor doğum demirim çok düşmüş damardan demir almaya başlıcam yoksa bu şekilde doğuma alamam dedi doktor çalışıyorum çalışmak iyi geliyor ama 32 de ayrılıcam izne yürüyüş yapıyorum bol bol beni çok rahatlatlatıyor mide yanmam var benimde ama güzel uyuyorum hala 😌sağlıkla gelsin bebişlerimiz🐣🫶🏻
Cikoleyla Papatyarslan ay ben de 30. Haftadayım. Bana da damardan demir başladılar. Venofer veriyorlar. İnşallah yükselir kanlarımız
kakara Kızlar 31+6 dayız 30 martta alacak doktor sizi nasıl 11 nisan gibi alıyor yakın gunlerde olduklarımız
Bademmm kakara Valla benimde 34 haftam benimde 17 nisan bende sezeryan olucam benimkide baya geç alıyor buradakilere göre
gsmgr 30+4 üz 🤗 normal tarih 18 Nisan ama sezeryan olacağı için ne zaman olur bilmiyorum. Doktor henüz gün vermedi 🤷🏻♀️
ilayydaa 30+2yiz bizde nisan 21 gözüküyor doğum. Eklem ağrılarılarımdan geceleri hiç uyuyamıyorum :( huzursuz bacak sendromumda var bununla nası başa çıkarım aynı durumda olan yada bilen var mı kızlar
Papatyarslan ilayydaa magnezyum kullanıyor musunuz ben magnezyum kullanıyorum yaklaşık 1 aydır hamile değil gibiyim hiç ağrım falan yok doktorunuza danışın bence
Dilaraplt tazecikannee 28+5 den selamlar 😇 çok şükür şuana kadar hep hafif geçti darısı bundan sonraki haftalara olsun inşallah 🙏😇