Yulos Midesi bulandıkça kraker, simit, tost yiyip kilo alan yok mu yaa? 4 saat bir şey yemesem midem kazınıyor, yemek zorunda kalıyorum. Bende bir sıkıntı olabilir mi kızlar?
Ruvii Yulos yok kuzum daha neler ne sıkıntısı olacak. Kilo dediğimiz çokta önemli bir şey değil kızlar Allah nasip ederse çocuklarımızın peşinde koşarken veririz o yüzden bunlara takılmadan yeyin için mideniz alıyorsa.
liceslices11 Yulos ben de ilk 2 ay 4 kilo aldim bulantidan sadece kraker ve karbonhidrat turu yedim simdi bulanti gecince saglikli beslenmeye dondum kilo almam da durdu 😂cok korkuyorum kilo almaktan
binnur64 Esrahmet anlıyorum sizi bu zamanlarda geçicek inşAllah ama bebişlerimiz için zorla da olsa bi şeyler yemek zorundayız
Esrahmet binnur64 benim ilk dogumumda doğuma kadar devam etti maalesef hiç umudum yok benim o yüzden 😳
Ayseas1 Garip bir hamilelik yaşıyorum 33 haftalık oldum 3 kilo aldım doğumdan sonra iskelet olurum diye düşünüyorum
freuze Halimeertkn 36+4 üm 10 kg aldım 🌸 Normalde çok iştahlı ve çabuk kilo alan biriyim. Hamilelikte 15-20 kg kesin alırım diyordum :) ama 10 kg da kaldık şimdilik.