Mayalotto bebeğim 3 aylıkken hamile olduğumu öğrendim küçük bebeğim varken napicam diye çok düşündüm ama veren Allah kabul ettim şimdi 13 günüm var doğuma kızım olcak Allah’ın izniyle oğlumda 2 gün sonra 1 yaşına giricek her zorluğun kolaylığıda vardir iyikide olmuş diyorum en azindan ikiz gibi büyürler

Mayalotto Her şey Allah’ın elinde . Bazen olanı benimsemek gerek , isyana sürüklenmemek adına . O bebeği bize vereN , maddi manevi her şekilde bizi hazırlar . “Göklerin ve yerin mülkü Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine kız (çocuk)lar lütfeder ve dilediğine erkek (çocuk)lar ihsan eder. Veya onları erkekler ve kızlar olmak üzere (beraber) çift (ikiz) olarak verir. Dilediğini de kısır bırakır. Muhakkak ki O, Alîm (hakkıyla bilen)dir, Kadîr (her şeye gücü yeten)dir.” (Şura, 49–50)

Mervece1 rahmimi ýerlestirememis onun için baya uğraşmış ve ben sezryn sırasında yanındakere neden eski aletleri getiriyosnzz die kızlığını kendi kulaklarımda duydum. Odaya aldıklarında verdiklerini serum ağrılarımi keseceğini dahaynilmaz bı ağrı veriyodu hemşirelere sorduğum zamandan rahminiz için veriyoruz hemen kendinj toplarlasn diye diyorlardı ama nedenini anlamamıştm ağrılarım onkdr dayanılmazdiki 5 kere bacaktan ağrı kesici yaptrdm en son olmadı narkotik ağrı kesici verdiler de brz kendime gelmiştim en sonda taburcu olurken doktor hanım geldi rahmini ilk başta toparlayamdk ama şimdi gayet iyisin dedi ve gitti ben şok tabi hc bişey sorma fırsatı bile vermedi. Tabi eve geldiktn snra bile 5 ay da ağrım sızım anca geçti

uykusuzbirben Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Bilerek sordum benim de ilk doğumum oldu aralıkta ve normal diye gittim sezeryana alındım acil . Millet 1 haftada ayaklanıyormuş benim doğum yapalı 2 ay oldu anca eh işte diyebiliyorum o kadar ağrım vardı ki benim de yatıp kalkamıyordum bile ama bana hiçbir şey demedi sadece bandajları alırken ultrasonla baktığında bazılarının rahmi geç toparlanabiliyor deyip bana metiler diye bi ilaç verdi falan ama o da h fayda etmemişti zaten. Sonra da 40ım çıkınca kontrole gitmedim henüz

Mayalotto bende öyleydim çok bocaladım hazırmıyım değilmiyim die ama hata etmişim. Tam alıştım derken 8+4 de kalbi durdu kaybettim bebeğimi şükredin 🤲🏼

Mayalotto bende çok fazla istekli değildim korkularım soru işaretlerim vardı ama bebeği gördükten sonra kesede oluştuktan sonra bambaşka oluyor kendinizi yıpratmayın🌸

Mayalotto bence şükret bebeğine sımsıkı sarıl planlarınızı bir süre erteleyin bı söyle düşünün benim ablam 11 senedir çocuğu olsun diye yapmadığı kalmadı 20 yaş yaşlandı yıprandı rabbim nasip etmiş anlıyorum sizi ama inan iyiki diceksiniz öyle hissediyorum 🙂 şuan doğumuma az kaldı ve çok güzel bir duygu

Mervece1 sizede çok geçmiş olsun. Valla doktor vaar doktorcuk var bide özel diye o kdr güvenip doğum parası vermişim. O kdr kötü tecrübeye rağmen istemeden 3.ye hamile kaldığımda ztn dünyam başıma yıkılmışti korkum bebek değil yeniden aynı acıları yasıyacağımdi ama bu sefer devlete gittim orda sezryn oldum 20 ay arayla üst üste ama maşallah doktorumn eli hafifti kendimi 2 3 haftada tamamen toparladım toparlayan kdrda öyle çok ağrım olmadı olunca da ztn ağrı kesici içiyodum rabbm iyi doktorlarla karşılastrsn inşallah

uykusuzbirben Kesinlikle ona inanıyorum beni de mahvetti naptıysa ben de özelde dünya para verdim doğumum pazar günü başladı zaten apar topar geldi sabahın körü ben ona bağlıyorum. Belki de normal bile yapabilirdim kakasını yapmış deyip aldılar sezeryana. Şimdi ömür boyu çekeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Ben en ufak darbeden korkuyorum ağır kaldırmaya da korkuyorum dikişlerden

Kalp atışlarını duyunca istesende vazgecemezsin için de minik bı kalp attığını düşünsene senin kanindan canından besleniyo büyüyor rabbimin mucizesi demek ki hayırlısı böyleymiş çok şükür ki bebeğin oldu çok isteyip kalamayadabilirdin . Ya da ilerde hamile kalmak istediğinde kesin olucak mi o da var rabbim aratmadan vermiş çok şükür bence sevinmelisin evinizin neşesi geliyor 🙂

Mervece1 yok yok bsy olmaz Allah’ın izniyle. Ben atlattiysam üstüne bidaha sezryn olduysam sende hemen iylesrsn merak etme. Sadece dikkat et üşütme ilk ay 6 ağır kaldırma kendine iyi bak yeterli . Biraz sabırli olmak lazm o kdr

Pnaar3 çok teşekkürler evet ben de öyle düşünüyorum geçen haftadan daha iyi durumdayım daha benimsemiş bi şekilde ilerliyorum çok şükür rabbime ☺️

Mayalotto alışıyorsun zamanla canım bende ertesi gün hapına rağmen 32 haftalık oldu dr bile şaşırmıştı ve doğumlarımın arası yakın nasıl bakıcam büyütücem diye sızlanıyordum basa gelen cekiliyor allah olmayana isteyene bekleyene versin rabbim sağlığıyla sınamasın istenmeyen bebek anne karnında hissediyor çünkü huyu da suyuda öyle oluyor hayırlısını dile ve hamileliğinin tadını çıkar yeni evli olman planlarının olması seni vazgecirmesin onun senin rahmine düşme günü doğum günü yazılı merak etme 😘

Mayalotto Her bebek nasibiyle gelirmiş belkide istediğiniz eve planlarınızı gerçekleştirmenize bu bebek vesile olacak. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🤲🏼

Mayalotto inancımız gereği zaten bebeği Allah kendi dilediği zaman dilediği kişiye dilediği şekilde veriyor. Hiçbir korunma yöntemi %100 korunmayı vaad etmiyor. Dolayısıyla Allah sizi seçip size gönderdiyse belki bu şekilde imtihan edecektir. Veriyorsa bir bildiği vardır şeklinde düşünüp teslim olmak belki en doğrusudur. Verdiğiniz tepkiler çok doğal ve çok insani, belki ilerleyen süreçte bir terapi düşünürsünüz. Siz ne kadar iyi olursanız bebeğiniz de o kadar iyi olacaktır 🙏🏼 Umarım her şey hem sizin hem bebek için yolunda gider ❤️

bir ay sonra