Hasgul53 Hilalacar rabbim yardımcımız olsun ne dedi doktor bana hiç Bi açıklama yapmadı bende sormadım moralim daha fazla bozulmasın diye :(
Hilalacar Hasgul53 Amin cümlemize yardımcı olsun gebeliği sonlandırmam gerektiğini hidrosefali diye bi hastalık olduğunu söyledi aldırmayacağım asla dedim aldırmazsanda karnında kalbi durur dedi yada doğar ölür dedi yaşarsa da beyni gelişmediği için zeka geriliği idrar tutamama yürüyememe gibi rahatsızlığı olur dedi dedim belki ileri ki haftalarda bu seviye düşer düşmez gebelik ilerledikçe sıvı daha da artacaktır dedi yani hiç umut verici şeyler söylemedi perinatalojiye gitmem gerektiğini söyledi eğitim araştırmaya git dedi randevu aldım bekliyorum diğer organlarına bakılacak bi zarar var mı diye inşallah yoktur dua etmekten başka çagremiz yok Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı
Oman Hasgul53 Hıc merak etmeyın sakın. Bendede bırı dıyerınden yuksek cıkmıwdı Doktor qrıp gecırdıyın icin cok fazla öksürük falan olduğu ıcın boyle olmuş demışdi 2-3 hafta sonra tekrar bakarız dedı sonra cok şukur normala duşmuşdu. Ben grıpden falan korunun derım . InşAllah sızdede normala donuşur korkmayın 3 hafta sonra kontrola gidin🤲🏻
Hasgul53 Oman inşallah Dediğiniz gibi olur bizimde bende enfeksiyon var rahim ağzında ondan enfeksiyon dan da olabileceği yazıyor nette bakalım Rabbim neylerse güzel eyler çarşambayı iple çekiyorum
Hilalacar Oman inşallah bizde güzel haberler alırız dua edelim birbirimize her şey dua ile rabbim bu Mübarek ayların hürmetine şifa verir bebeklerimize
Hilalacar Hasgul53 benimde çarşamba günü muayenem var başka hastadan randevu aldım bakalım bu doktor ne diyecek inşallah güzel şeyler söylerler
Hasgul53 Mrsyesil94 kaçıncı haftada başlamıştı ölçümü kaçtı. Allahım bizede nasip etsin inşallah o günü görmeyi
Mrsyesil94 Hasgul53 amin amin,22.haftaydi 11 ölçüldü sonra git gide küçüldü dua edin bol bol.sifa diliyorum
Susii atlasinannesi_ Hayır normal siyah beyaz ultrason, sadece detaylı ultrasonda özellikle bakılan yerlerden biri beyin içi boşluklar. Sınırda ya da üst seviyede ise uyarıyorlar.
Hasgul53 Hilalacar 9.88mm 10 diyelim nama doktorum sınır 11 dedi ama nette çoğu doktor sınır 10 diyor
Semihagedik59 Hasgul53 geçmiş olsun sifa olsun ins benimde 21.haftaya kadar güzel giden bir hamileligim vardı sonra açılma olduğunu öğrendim bianda detaylı ultrasonda bigunde hayatım değişti koşarak güle oynaya gittiğim hastaneden milim milim adımlarla çıktım sonra perinatoloji gittim uzmanlık alanı onların çünkü 22.haftada serklaj oldum ve doktorum bebeğimin beyninde sivi birikintisi gördü sınırda dedi amniyosentez yapalım dedi bir sürü ihtimal olabileceğini söyledi kesinle öneririm dedi sonuç ne çıkarsa çıksın kabulümdü ama tedavililik birsey olabilir diye erken teşhis amacıyla diye amniyosentez yaptırdık sonuçlar güzel sorunsuz geldi ve hala sivi gitmemişti doktirumsa zararı yok sonuç da temiz dedi ve gel git derken serklaj oldum tabi buarada kontrollerde 1 ay sonra geçti kayboldu kendiliğinden sivi cok şükür .miniğim 29+6da da doğdu 43 gün kuvez sürecinden sonra kavuştuk çok şükür şimdi iyiz 🤲🤲dinlenin hic yormayin ayakta cok kalmayın sağlıkla kucaginiza alın ins tüm annelerimiz🤲🤲Sizi çok iyi anlıyorum her düşüncenizi her psikolojik durumunuzu bol bol dua edin ins sıkıntı olmaz allahin izniyle doktirunuza guveniniz onemli iletisiniz onemli doktotumu dinledim hep ve bol bol dua ettim tabikide 🤲
Hasgul53 Semihagedik59 Allah razı olsun Bi nebzede olsa geçmiş ya sizin ki ondan rahatladım bizim ki de geçer inşallah. Bebeğinize dağ salim kavulmanızada çok sevindim Rabbim size bağışlasın evladınızı
Medalogg Hasgul53 kızımın kafasında takılı 26 haftada öğrendik 11 mm Di sonra 33 mm’e kadar çıktı tek taraflı ilerledi doğduktan sonra amaliyat oldu 14 günlük iken o şekilde şuan hayatına devam ediyor rabbimin izniyle.
Semihagedik59 @“Hasgul53”#p26288284saolun Allah razı olsun inş geçer doktorunuz ne diyor .Rabbım tüm bebeklerimizi korusun 🤲🤲🤲
Hilalacar Semihagedik59 benim doktorum çok kötü şeyler söyledi olumlu hiç bir şey söylemedi başka bi doktora gittim Osa aynılarını söyledi şimdi başka bi doktora gideceğim birde perinatolajiye gideceğim inşallah düşme olmuştur da içim rahat eder
Lunaaa92 Hasgul53 merhaba, benim bebeğimde de 11,6 mm e kadar yükselmişti, 27. Haftada düşmeye başlamıştı perinatolog takipliydim, şuan 36 haftalığız 8 küsürlerde demişti kadın doğumcum yani düşebiliyor çok stres yapmayın
Hasgul53 Lunaaa92 ay çok şükür bizim de öyle olur inşallah Allahın izniyle.insan takmamak istiyor ama elde değil konu evlat olunca
Hilalacar Lunaaa92 ne güzel inşallah bizimde düşer bol bol dua edelim Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağımıza alalım