Hilalacar Detaylıda 9.6 idi tek taraflı. 2hafta sonra 11 idi o ölçü. Sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum 1hafta sonra 11-12olmuştu. Doktorum Eray Çalışkan idi ve bana bebeğimi aldırmayacaksam testleri yaptırmanın anlamı olmadığını söyledi. Eğer 17mm lere kadar ilerlerse bu sıvı beyinde hasara yol açar o zAman da fetal mr çektirir doğum sonrası sizi ne bekliyor ona bakarsınız bunun anne karnında tedavisi yok dedi. Artmaması için dua ediyoruz. 3hafta sonra kontrolümde 8.4-7.4ölçtü doktorum. Aylık kontrollere devam edelim dedi inş tekrar yükselmez. Ya tıkanıklık vardır, ya enfeksiyon geçirmişssindir ya da bebekte genetik bozukluk vardır, bunlar negatif ise de sebebi açıklanmıyor bazen geriliyor sıvı dedi Eray Bey. Erkek bebeklerde biraz daha sınırın üstünde çıkabiliyormuş. Rabbim inşallah korktuklarımıza uğratmasın. Uzunca yazdım o çaresizliği yaşıyorum birkaç aydır. Ne olacak arttı mı artacak mı diye korkudan nasıl geçti günlerim bilmiyorum. İnşallah buradan ben de hayırlı haberler verir durum güncellemesi yaparım. Birilerinin yüreğine su serpilir belki. 💞