Ah kızlar, öncelikle hepimize geçmiş olsun, yakınlarını kaybedenlerin de başı sağ olsun, ben deprem bölgesinden yazıyorum, 64 binanın yıkıldığı Osmaniyede yaşıyoruz. Cehennemi yaşadık, kızım daha doğmadan depremzede oldu ama buna da şükür.
Benim normalde 15 şubatta planlı sezaryen doğumum vardı. Depremin ertesi günü de aslında kontrolüm olacaktı ama tabi olamadı. Doktorum İskenderun’dan git-gel yapardı Osmaniye’ye, artık gelemiyor, umarım sağlığı yerindedir.
Ben dün o kadar korku ve stresten sonra bebeğim ne halde acaba diye acile gittim. Ebe nst taktı ve sancıların başlamış dedi, alttan muayene etmek istedi, ben sezaryen istiyorum diye istemedim, o zaman dedi, burda şu an hiç bir hastane sezaryen doğuma kimseyi almaz, imkanın varsa Osmaniye’den hemen git dedi, çünkü bu gece bile sancın tutabilir dedi (bu arada arabada yaşıyoruz, eve falan girip kalmak mümkün değil)
Biz de eşimle hemen dedik karamana kayınvalidemlere gidelim ben doğumu orada yapayım, kayınvalidem doktor ayarlamaya çalışıyor şimdi. Doktorlar takip etmediğim hastayı acil sezaryene alamam diyormuş. (Neyse ki dün gece sancım sıklaşmadı) şimdi bizim muayeneye gideceğimiz bir doktor öneriniz var mı karamanda (özel)