Wxn008 Avukathanimm Allah yardimcin olsun cnm, insallah bebegini sag salim kucagina alirsin ve birdaha boyle acilar yasamazsiniz. Ben yurtdisinda kaliyorum keske yardimim dokunabilse cok mutlu olurdum, umarim biran once bi doktor bulursun🥺❤️
Kubraa033 Ayy gerçekten allah yardımcnz olsun çok zor bende doğumum pazartesi gerçekleşecek Eskişehirdeym yakın mı bilmiyorum şehir hastanesi hastane çok iyi pazartesi sezeryana gireceğim gelebilrseniz buraya gelin acilden doğuma alınırsnz alıyorlar burda karamanı bilmiyorum
Okyanus1 Avukathanimm çok geçmiş olsun böyle bir durumda yapamam dememeli hiçbir doktor illaki birileri vardır canım yardımcı olacak bütün hastaneleri arayıp sorun sonuçta deprem bölgesindesiniz
Avukathanimm Okyanus1 burda zaten adamakıllı üç özel hastane var. Biri hasarlı olduğu için boşaltıldı.
Avukathanimm Özetle, karamanda bilinen güvenilen özel bir doktor ismi lazım bize, kriz kısmını atlattık şükür öyle aciliyet kalmadı, özel doktor ya da hastane ismi bilen varsa yazsın muayeneye gideceğim, çünkü gerçekten akıl verilecek durumda değiliz :)
bet9093 Avukathanimm doktorunuzun adı neydi acaba? Ben de iskenderunda ikamet ediyorum,palmiyedeydi doktorum.artık tabi dönmeyi düşünmüyorum ama gidersem kim merak ettim.
Avukathanimm bet9093 Erçin erdem Çelikel, osmaniye yenihayat hastanesinde çalışıyor ama İskenderun’da ikamet ediyor diye biliyorum.
bebeklerimveben_ Ah keşke İstanbul’a gelme şansınız olsa Allahım o kadar üzüldüm ki şuan sizin adınıza
Aselinannesi31 Avukathanimm bende ayni durumdayim.14 şubatta doğum var bizde gaziamtepdeyiz ailemim hepsi hatayda ve hep evleri yikildi sokaktalar kendimden cok onlar icin korkuyorum ve dogum nasil olacak evde değiliz arabanin icindeyiz 3 gun olucak nasıl olucak bilmiyorum cok korkuyorum
Avukathanimm Aselinannesi31 hiç güvenli bir şehirde tanıdığınız yok mu keşke uzaklaşabilseniz deprem bölgesinden. Kalmanın hiç bir anlamı yok. Biz de başta bekleyelim dedik ama baktık ki normale dönmesi çok uzun sürecek.