Yagmurrr98 ParildayanYildiz Tekrardan muayene olucam sanki büyük abdestim var gibi kalcamda bir baskı var ve belimde
Kalbiimde2can Yagmurrr98 ayy hadi kizz allah yardimcin olsun güzel haberleri bekliyoruz dogur gel insallah🤭
Kalbiimde2can Tubatgn Hadi bakalim hayirlisi insallah allah fazla cektirmeden yavrunuzu saglicakla kucaginiza almayi nasip eder 🤲🏻❤
Kalbiimde2can Tubatgn Yaaaaa aynen haklisin bu kadarda naz olmaz ki ama bide erkek bebegi hic yakistiramadim😂😂😂😂😂
Tubatgn Kalbiimde2can Zaten normalde tahmini doğum 22-23 Şubat gözüküyor ama dedim herhalde erken gelecek ctesinden beri çektiriyor bana ama işte çektiriyor sıpa 😂
Kalbiimde2can Tubatgn Kiz bende gecikti sandim 😂 Hazirlaniyor annesi gelmek icin onun yolunda zor kolaymi ordan cikmak😂😂😂😂
Tubatgn Kalbiimde2can Yok canım geçmedi daha 2 haftası var gelmek istedi ctesinden beri şimdide tık yok 😂😂
Kalbiimde2can Tubatgn Erken gelmekten vazgecmistir 2 hafta 2 hafta demek 😂 hadi bakalim bende merak ettim nezaman gelcek🤭
Mrv1117 Tubatgn seninle aynı hastanede aynı haftalardaydik dün doğum yaptım sağlıkla kucağına al inallah🤲🥰