Yagmurrr98 3 cm acıklıkla hastaneye yatıs yapılırmi sancılar seyrek çıkıyor doktor doğumun başlamis dedi
Hilalebrar Yagmurrr98 ilk dogumunsa evet yapıyorlar canım ama ikinci üçüncü dogumunsa biraz bekle evde bence
ParildayanYildiz Yagmurrr98 bana dün akşam önemli bir sancin yok dediler 2 cm açikligim var eve geldim
Kalbiimde2can Tabikide 3cm acikmis sonucta her ihtimale karsi hastanede kalmalisiniz devaminin nezaman gelecegi belli olmaz ben 3 cm aciklikla gitmistik hastaneye 1 saat sonra 9cm olmustu
Aslihanfs Ben ilk doğumda 1 cm ile yatış yaptım, İkinciyi bekliyorum şimdi 1 haftadır2 cm ile bugün kontrole gidicez bakalım 🤔
Yagmurrr98 Aslihanfs Benden sabah kanlı sulu bir akıntı geldi doktor kafası doğum kanalına yakın dedi acıklık 3 cm sancı seyrek napicam bilmiyorum hicc
Aslihanfs Yagmurrr98 suyunuz henüz gelmediyse sancınızı bekleyin bence, Doktorunuz bir risk görmüyosa tabi
Kalbiimde2can Yagmurrr98 Hastanede kalmani tavsiye ederim benimde hic sancim yoktu ve 3 cm aciklik vardi ama hastane birakmadi beni ne olur ne olmaz diye Sonra sanciyla acilmam birden oldu canim..
Yagmurrr98 Kalbiimde2can Eve geldimmm şehir hastanesine yönlendirdi gideyim yatisimi yaptırayim ozaman teşekkür ederimmm
Yagmurrr98 Kalbiimde2can Banada doktor yat dedi bende sancımi.bekleyim dedim kafası doğum kanalına girmek üzereymisss