Kalbiimde2can Tubatgn Erken gelmekten vazgecmistir 2 hafta 2 hafta demek 😂 hadi bakalim bende merak ettim nezaman gelcek🤭
Batman72 Benimde 2 ci oglumda 3 gun boyunca 4 cm acikligim vardi ve evdeydim o zaman simdi de 26+4 deyim buda zorluyor beni buyuk ihtimalle erken gelecek bu oglumda bakalim hayirlisi
Arcin Yagmurrr98 bende de acilma var ücüncü hamileligim cocuklarimla parktayim. Suyum gelmedigi sürece gitmeye niyetim yok hastaneye. Nerdeyse 36 ci haftadayim.
Hayat123456 Yagmurrr98 3 cm açıklıkla yattım hiç sancı hissetmeden ve sadece sancı destekleyici serum takıldı (suni sancı değil) 6 saat sonra doğum yaptım Allah korusun canım şansa bırakma yatılması gerekirse yat bence
Mrv1117 Tubatgn seninle aynı hastanede aynı haftalardaydik dün doğum yaptım sağlıkla kucağına al inallah🤲🥰
Tubatgn Mrv1117 Ayy gerçekten mi Allah bağışlasın canım 💕💕 Bende ctesi akşamdan pazar sabaha kadar yattım ama açılma ilerlemedi bekliyorum 🙏🏻
Mrv1117 Tubatgn kendi sancım yoktu suni sancıyla zorlandigim için Dr lar hemşireler hiç gormediklerim vardı ilgisizlerdi oyuzden acil hastanemi degistirip doğum yaptm bebeğim enfeksiyon kapicakti çok fazla susuz kalmıştı 😔
kadertugrul7 Yagmurrr98 ben doğuma oglumda 3 cm ile alindim 9 cm ile dogurdum suni sancida aldim yanında ama benim sancim çıkıyor du nstde ben bişey hissetmiyordum suni verdiler o yüzden
bluemom_ 37+1’im bugün kontrolüm vardı 2 cm miş açıklığım doktor eve gönderdi beni. Sancıların sıklaşınca gelirsin dedi.
kadertugrul7 Yagmurrr98 eger evdeyseniz sicak duşa girin egzersiz yapin evde merdiven inin çıkın belki faydasi olur
kadertugrul7 Yagmurrr98 öylemi rabbim hayırla bir avazda kurtarsın inşallah saglicakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin🤲🤲🤲