Arkadaşlar , Tsh değeri yüksek olan var mı ne kullanıyorsunuz ? Değerler düştü mü
Tiroit
Benim yüksek çıkmıştı gebelikten önce kontrole gittiğimde. 3.25 civarındaydı. Bu değerin bebek sağlığı için 2.50 nin altında olmakı dediler.
Euthyrox kullanıyorum ve gebelik sürecimde dozaj iki katına çıkarılıyor ayrıca aylık kontrol altındayım. Her ay değerini ölçtürüyorum
Olacağını sanmıyorum. O da muadildir.
Benimde yüksek çıktı euthyrox 50 ml kullanıyodum her ay kan tahlili yapılıyordu 20 haftalıkken değerim tekrar yükselmiş 75 ml çıkarttı doktorum
İlacı içtikten sonra kusunca tekrar almak gerekir mi yoksa almayacak mıyım bilemedim arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı
Benimde 4.20 eutroxy 50 kullanıyorum ilk dört gün haftasonu 25 içiyorum
Eses ben yıllardır troid hastasıyım. 2015’de Ameliyat da oldum. Guatrımı aldılar. Ömür boyu kullandığım ilacım var. Hamileyim 13+4 hala kullanıyorum. Doktorum özellikle uyardı kullanman gerekiyor diye. Ve her ay sağlık ocağına gidip tahlih yaptırıyorum kontrol ediyorum ne durumda olduğunu. Kızlar sizlere de tavsiyem asla ihmal etmeyin. Çünkü Allah korusun daha kötü şeylere yol açıyor ilaç kullanmazsanız.