Barman Eses Eses benimde yüksek 😔 Ayrıca iltihaplı tiroidim var euthyrox haftaiçi 50 mg haftasonu 100 mg kullanıyorum
kubranur58 Eses levotrion kullanıyorum Perşembe günü kan verdım 1.50 cıkdı her ay kontrol yaptiriyorum
Rabia344 Eses ben yıllardır troid hastasıyım. 2015’de Ameliyat da oldum. Guatrımı aldılar. Ömür boyu kullandığım ilacım var. Hamileyim 13+4 hala kullanıyorum. Doktorum özellikle uyardı kullanman gerekiyor diye. Ve her ay sağlık ocağına gidip tahlih yaptırıyorum kontrol ediyorum ne durumda olduğunu. Kızlar sizlere de tavsiyem asla ihmal etmeyin. Çünkü Allah korusun daha kötü şeylere yol açıyor ilaç kullanmazsanız.
Fufu Benim yüksek çıkmıştı gebelikten önce kontrole gittiğimde. 3.25 civarındaydı. Bu değerin bebek sağlığı için 2.50 nin altında olmakı dediler. Euthyrox kullanıyorum ve gebelik sürecimde dozaj iki katına çıkarılıyor ayrıca aylık kontrol altındayım. Her ay değerini ölçtürüyorum
Eses Fufu benim de yüksek ama levotiron die bir ilaç verdi onu kullanıyorum acaba bi yanlışlık var mı🙄😧
Mesude Benimde yüksek çıktı euthyrox 50 ml kullanıyodum her ay kan tahlili yapılıyordu 20 haftalıkken değerim tekrar yükselmiş 75 ml çıkarttı doktorum
Eses Mesude Barman KbrSlv kızlar sizin kaçtı mesela değerleriniz ben 14 gündür 25 mg kullanıyorum 6. Hafta dayım . 6 dan 4 e düşmüş değerim ama bu bile yüksek dimi 🙄
Barman Eses canım benim gebelik öncesi 5 kusurdu gebe olduğumu bilmiyordum tahlil yapıldığında 2,78 çıkmıştı gebeliğimin 6. Haftası tekrar tahlil yapıldı 2,52 ye falan düştü doktorumda şaşırmıştı yükselmesi gerekirken düştüğü için ☺
Demdem08 Barman Eses Benim ilk ölçüldüğünde4.90 dı. Bir zaman sonra tekrar bakıldı 3.40 olmustu. Doktor hamilelik boyunca kullanaksın dedi 24 haftalık olacagız neredeyse hala kullanıyorum. ( 25mg)
Eses İlacı içtikten sonra kusunca tekrar almak gerekir mi yoksa almayacak mıyım bilemedim arkadaşlar bu durumu yaşayan var mı
Burcuoztrkk Benımde hamile kalınca yapılan testte 5.9 du hap kullanmaya basladım 1 ay falan oldu 4 olmus doktor mg düşük verdi herslde böyle yavaş mı düşücek 8 ağustosta randevum var söylücem kendisine