Minikmucizemmm26 N0163 13+3 ten selamlar biraz ağrılı geçsede şükür yine de iyi gidiyor. Cinsiyetiniz öğrenemedik ama 2 hafta sonra kontrol var insAllah o zaman öğrenebiliriz
N0163 Mericico iyiyiz diyemiyorum evlere giremedik doğru düzgün yorgun bitkin bı sekilde korkuyla bekliyoruz . Rabbim Beterinden Korusun 🙏
menessare 14+1 en son 12. Haftada gitmiştim %70 erkek demişti bende öyle hissediyorum zaten :) üc hafta sonra falan gidince öğrenirim önemli olan sağlıkla gelmeleri ❤️
menessare betulpolat 12 bucukta gitmiştim en son yüzde yetmiş erkek ama kesin değil dedi daha gitmedim şimdilik :)
Queen1 N0163 bizde 14 haftalığız 🙈 doğumum 7 Ağustos gösteriyor ama bakalım hayırlısı mide bulantılı geçiyor 😂 bulantı hapı olmasa ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Yaseminanne Kızlar bu Ağustos Anneleri’nin whatsapp grubu var mı? Ya da teeframdan veya whatsapptan bilgi alışverişi yapabileceğimiz başka gruplar var mi takip ettiginiz?
mucizeeem_ 15+2 yiz şuan haftaya kontrolüm var bende soracağım doğumum ne zamana gelir diye söylemeyede bilir bebek gelişimine göre haftalık söylüyor doktorum kısmet artık 🙏🏻🙏🏻
Love13 Ayse_guney normalde doğum kaçında gösteriyor sezeryan olmasa ? Mesela benim 12 Ağustos görünüyor ama sezeryan olursa kaç gün önce almış oluyorlar ?
Gumus25 Love13 benim normalde 14 ağustos gösteriyor. Sezaryen olursa ağustos un ilk haftasında alırız dedi doktorum yani 38-39 hafta civarında oluyor diye düşündüm
snka2021 N0163 13+4 hala mide bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor. Et tarzı bi şey yiyemiyorum sadece pırasa ve karnabahar tarzı şeyler yiyebiliyorum. Cinsiyetini öğrenmedik henüz :)
nuzunismail snka2021 Merhaba haftalarımız aynı ve ben de et görmek istemiyorum sebze istiyorum hep, biz de cinsiyet öğrenemedik bakalım ne çıkıcak :)