Mucize_mom2 Bende 12+5 Allah nasip ederse 19 Ağustos görünüyor en son ikili test yapıldı sonuçlar güzeldi çok şükür🥰
Tubasahin Bende 13+2 yim Antalya da Ağustos sıcağında ne giydireceğim diye düşünüyorum daha henüz başlamadım birşeyler almaya ama kıyafet konusunda kafam çok karışık
inciminel N0163 benim de 13+2 kasık ağrım çok oluyor arada da vajinaya bıçak saplanır gibi oluyor , yarın gideceğim belki cinsiyet söyler
binnur64 inciminel vajinaya bıçak saplanır gibi benim de oluyo işlerimi halledip oturmaya kalkıyorum oturduğum yerden sıçratıyo beni neden öyle oluyo anlamıyorum
inciminel binnur64 kesinlikle öyle sürekli devam eden bir ağrı değil ama geldi mi öyle bir giriyor ki ağrı resmen dediğin gibi insanı yerinden hoplatıyor Vajinadaki kemiklerim ağrıyor sanki ama dediğim gibi sürekli bir ağrı değil. Rahim genişliyor olabilir diyor doktor
Minikmucizemmm26 N0163 13+3 ten selamlar biraz ağrılı geçsede şükür yine de iyi gidiyor. Cinsiyetiniz öğrenemedik ama 2 hafta sonra kontrol var insAllah o zaman öğrenebiliriz
N0163 Mericico iyiyiz diyemiyorum evlere giremedik doğru düzgün yorgun bitkin bı sekilde korkuyla bekliyoruz . Rabbim Beterinden Korusun 🙏
menessare 14+1 en son 12. Haftada gitmiştim %70 erkek demişti bende öyle hissediyorum zaten :) üc hafta sonra falan gidince öğrenirim önemli olan sağlıkla gelmeleri ❤️
menessare betulpolat 12 bucukta gitmiştim en son yüzde yetmiş erkek ama kesin değil dedi daha gitmedim şimdilik :)
Queen1 N0163 bizde 14 haftalığız 🙈 doğumum 7 Ağustos gösteriyor ama bakalım hayırlısı mide bulantılı geçiyor 😂 bulantı hapı olmasa ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Yaseminanne Kızlar bu Ağustos Anneleri’nin whatsapp grubu var mı? Ya da teeframdan veya whatsapptan bilgi alışverişi yapabileceğimiz başka gruplar var mi takip ettiginiz?