dml33 BurcuY simdi geldim doktordn bel agrisini soyledim normal dedi cinsiyetini gostermedi iki hafta sonra gel bakalim dedi :)
Gmziscn Glsh0708 pek güzel değil CNN bir işe yaramadı ki bir kız bir erkek en iyisi geç olsun net olsun☺️
Ozlemtanboga Benim ilk Gebeliğim ve 11+2 olduk :) mide bulantılarım çok vardı ama çok şükür ki geçti artık
BurcuY SevCem amin kuzum inşallah demekki standart bir durum bende korktum bacağım gece uyuyunca içi çok ağrıo bide ayakta duramıyorum bel ağrımdan
Yenigelin5206 11+1 olduk haftaya 2 tarama testine gıtcez inşallah bakalım, Allaha şükür sadece baş ağrısı ve halsizlik var ❤️genç annelerdenim 18 yaşındayım ❤️
Burjucan Kızlar selam biz de 13+1 olduk geçen hafta ikili temiz şükür temiz çıktı cinsiyete yüzde yüz kız dedi ☺️Benim de geçen yıl bir düşünün oldu o yüzden her randevuda yüreğim ağzımda oluyor 3. Ayı doldurunca biraz daha rahatladım ama bu sefer de kontrol süresi uzun bakalım nasıl beklicem 🤔
Gulsum2308 Burjucan hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın şnşallah prensesi 😍 Evet ya muayene arası uzun olunca insan özlüyor zaman bi türlü geçmiyo 🤦🏻♀️
dml33 Burjucan ayda bire mi cikti o cok kotu benim doktor 2 haftada cagiriyo allahtan ayda desede ben 2 haftada giderdm zaten gecmiyo yoksa zaman merak ediyor insan
Gulsum2308 Elifff21 yok csnım ben hiç yaşamadım istersen bi doktoruna sor ama endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum
Heisenberg Gulsum2308 23 olucam 5 Kasım'da. Bartın'dayız görev icabı :) ilk hamilelik 10+4 ama bebek erken gidiyor 1 gün. Her seferinde SAT'tan 1 gün büyük çıkıyor. 2 haftaya kadar normalmiş sanırım bu oynamalar.
Gulsum2308 Heisenberg evet canım 2 haftaya kadarmış normalmiş benimde 10 haftalık olması gerekirken 9+1 gözüküyordu doktor geç döllenme dedi, 10. haftada gittiğimde 3 4 gün önden gidiyodu yani bebek yakalıyo aslında gününü, hatta ilerde de olabiliyo
Hilallbayram Heisenberg benimde ya bir gün büyük ya bir gün küçük çıkıyor hep normalmiş evet sağlıkla gelsinler inş :))