Gulsum2308 Gmziscn evet ama insan merak ediyo işte inşallah ikili taramaya gittiğimde bende görürüm 😍 Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah ❤️ Benimde içimde hep erkekmiş gibi bi his var ama hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar
Heisenberg Gulsum2308 23 olucam 5 Kasım'da. Bartın'dayız görev icabı :) ilk hamilelik 10+4 ama bebek erken gidiyor 1 gün. Her seferinde SAT'tan 1 gün büyük çıkıyor. 2 haftaya kadar normalmiş sanırım bu oynamalar.
Elifff21 Gulsum2308 evet ögrendim kız benimki bişey soracak bugün tam olarak 13haftalıgım ve fark Etimki mem islaklıgını korkuyorum bu yüzden acaba bişimi oluyor diye sizde varmı böyle bı durum .
dml33 BurcuY benimde 2 gun oldu bel agrisi cikti ya bi arada bacagimin ic kismi agriyodu o gecti bu cikti :) yarin sorucm bebek buyudugu icin falan diyolarda bilmiyorum
Irmakdkm 12+6 yım bugün cinsiyet için gittim başka bi doktora erkek dedi çıkıntıyıda resimledi acaba değişir mi ki
Heisenberg Nerm7n cinsiyet belli olacak mı yarın acaba mutlaka haber ver bize de 🙏🏻 Bende 14 Kasım'ı bekliyorum 4 gözle 💕
Nerm7n Heisenberg Doktordan çıktım çok şükür ultrasonda bi sıkıntı görmedi. Herşey yolunda dedi. İkili test sonuçlarını 3 hafta sonra öğreneceğimi söyledi. Cinsiyetini kesin olmamak kaydıyla kız görüyorum dedi.
Glsh0708 Gmziscn hayırlı olsun ne güzel doktorun söylemiş bizimki söylemiyor 12 +3 bende yarın gidicem inşallah söyler
Gmziscn Glsh0708 pek güzel değil CNN bir işe yaramadı ki bir kız bir erkek en iyisi geç olsun net olsun☺️
SevCem BurcuY benimde öyle sağ kalcamdan belime ve bacağıma doğru ağrım başladı. 11+4 üz. Perşembe ikili testim var. Herşey güzel olacak inşallah. Sağlıkla dünyaya gelecek sağlıkla büyüteceğiz inşallah miniklerimizi 💜💜💜🙏🙏🙏
BurcuY SevCem amin kuzum inşallah demekki standart bir durum bende korktum bacağım gece uyuyunca içi çok ağrıo bide ayakta duramıyorum bel ağrımdan