Gulsum2308 Elifff21 yok csnım ben hiç yaşamadım istersen bi doktoruna sor ama endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum
Elifff21 Gulsum2308 inşallah bişi yok bidaki ay doktora gidecem sorarım artık süt diye düşünüyorum ama daha çok erken delimi cnm .
kizbebekannesii Tiredmother canım senin de benim gibi belirtilerin kaybolmuştu. Kasıkların falan acımıyordu sanırım ama bi sıkıntı yokmuş sanırım senin çok sevindim ben de haftaya gideceğim 😍
Tiredmother kizbebekannesii Evet canım bi sıkıntı yokmuş her şey yolunda çok şükür. Seninde güzel haberlerini bekliyorumm☺️
kizbebekannesii Tiredmother sağol canım ya karnım gerçekten hiç ağrımıyor çok endişeleniyorum ama bi sıkıntı yoktur dimi birikeri yine yazmıs cok agrım var diye
Gulsum2308 Elifff21 evet canım 13 haftalıkken süt gelmesi erken tabi, ama dediğim gibi yine de sen bi doktoruna sor
Gulsum2308 Heisenberg evet canım 2 haftaya kadarmış normalmiş benimde 10 haftalık olması gerekirken 9+1 gözüküyordu doktor geç döllenme dedi, 10. haftada gittiğimde 3 4 gün önden gidiyodu yani bebek yakalıyo aslında gününü, hatta ilerde de olabiliyo
Feyzaask Beninde 11+1 bugün ikili tarama testimi yaptırdım inşallah güzel çıkıcak dua ediyorum ense kalınlıgınada baktık gayet iyi çıktı🙈😊
Gulsum2308 Feyzaask iyi çok şükür canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊 Cinsiyet için bişey söyledi mi doktorun
Feyzaask Gulsum2308 teşekkür ederim gülsüm hanım hayır söylemedi.Bende geç ögrenmek istitorum hemen ögrenmek istemiyorum emin olmak için .ama geçenlerde eşim dediki doktor bey ne zaman belli olur dedi doktorda güldü bi kaç haftaya belli olur dedi bence erkek gördü söylemek istemedi hemen😊❤️😊
Gulsum2308 Feyzaask olabilir belki kesin olmadan söylemek istememiştir erkekler çabuk gelişirmiş çünkü ☺️ Sağlıklı olsunlar da inşallah ❤️
Seda54 OzgeeK kusura bakmayın konu ile alakası yok ama ikili tarama testi ne için yapılıyor ben 10+2 haftalık hamileyim doktor kontrolünde Kasım 16 erkenden gidip yaptırmalı mıyım 🤔
Mizginseydo Arkadaşlar ikii tarama testi yaptırmalı mıyım çoğu kişi yaptırma dedi sizce? Seda54 bende anlamdım bana çoğu kişi yaptırma dedi
Feyzaask Seda54 hayır özge hanım ikili test zeka testi gibi yani olasılık testi kesin bi sonuç degil doktorlar genede istiyor 11-14 arasın yapılıyor daha geç yada erken degil😊
OzgeeK Seda54 Canım 11 ile 14. Haftalarda yapılıyor bebeğin sağlık durumuna bakılıyor down sendromu var mı yok mu diye ense kalınlığına falan bakılıyor ama sonuç iyi ya da kötü ne çıkarsa çıksın tam net olmuyor üçlü tarama yapıldığı zaman daha net söylüyorlar
Zeynpatak Kızlar 10+2 de doktorum çıkinti gördügünu soyledi icimde hep kız hissi vardi .cok saşkinim. 10.haftada erkek deyip erkek oldugu kesinlesen var mi
Mizginseydo Zeynpatak benim de daha belli deil yarın gidip öğreneceğim çok heyecanlıyım ama etrafımda öyle olanlar oldu tabiki
Gulsum2308 Mizginseydo benim doktorum ikili taramayı önerdi yaptırmalısın dedi, ense kalınlığına bakılıyor bir de kan testi yapılıyor sanırım bi sıkıntı var mı diye ona bakıyolar Allah korusun varsa daha küçükmüşsünüz için anne karnında müdahele edilebiliyor bence yaptırılmalı